Gå til innhold

Bærbar til skole


Kan Pacard bellen funke bra på skolen ? (Tanke på ytelse, bråk og slikt)  

5 stemmer

  1. 1. Kan Pacard bellen funke bra på skolen ? (Tanke på ytelse, bråk og slikt)

    • Ja
      1
    • Nei.
      4


Anbefalte innlegg

Jeg trenger en skikkelig bærbar i skolesammenheng, er det noen som har tips ? Jeg har noen få krav til den:

 

- Så lydløs som mulig

- IKKE lagg ved avspilling av musikk/filmer ( og evnt småspill) og tekstbehandling.

 

 

 

 

Jeg har og tenkt endel på denne:

http://www.netonnet.no/art/data/laptop/laptop-15---16-tom/PackardBell-EasynoteTJ75-JO-582NC(126809,4854)

 

På forhånd takk !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AsusUL30A.png

 

Asus UL30A (5999,-)

Å kjøre operativsystemet Windows 7 er en enkel sak for de fleste maskiner nå om dagen. Dersom den bærbare ikke skal brukes til de nyeste spillene eller redigering av video, så trenger den heller ikke all verdens av kraft. Det du får igjen fra å ofre litt kraft, er uslåelig batteritid og bevegelighet. Modellen ovenfor går hele 12 timer på en ladning, som er flere ganger mer enn standarden. Den veier kun 1,5 kg, som gjør at du enkelt kan løfte den med kun en hånd. 13" er perfekt for skolebruk, fordi oppløsningen er den samme på disse som på de fleste et hakk større, 15". Det betyr at du fortsatt får like mye arbeidsplass på skrivebordet.

 

Designet er moderne med solide flater og isolerte taster. Disse kan jeg bekrefte er ytterst behagelig å taste på, og enklere å holde rene enn "gammeldags" taster. Noen opplever musen som noenlunde kjapp, men dette kan enkelt stilles inn. Andre minus verdt å nevne er mangelen på CD-rom og svake høytalere. Førstnevnte er ikke så farlig. Jeg har ikke hatt bruk for et CD-rom i et helt år (alt kan stort sett lastes ned via nettet), og det er mulig å kjøpe et eksternt rom som kobles til via USB for et par hundrelapper. Høytalerne er gode nok til systemlyder, men kommer til kort dersom man skal høre lenge på musikk. Da er man best tjent å koble til øreplugger, headset eller lignende.

 

Ytelsen er som sagt meget god. 500GB harddisk gir deg massevis av plass, og den fungerer flott til både film, musikk, internett, skriving og bilderedigering. Begrensningene ligger primært i spill og videoredigering, og er kanskje heller ikke å foretrekke dersom du går medialinjen og trenger ekstra kraft til spesielle programmer. Hvis dette ikke gjelder deg, er den så og si perfekt for dine behov.:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...