Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Flaue opplevelser! :D


Oskeen

Anbefalte innlegg

Jeg bare elsker sånne flaue historier! :D jeg får latterkrampe heile tiden! :D så vær så snill og kom med nye! :D jeg har en, kanskje ikke så flau for noen av dere, men jeg syns det.. :S

 

Ja, jeg og kjærsten min på 14 ( begge var 14 ) lå på sengen en gang hennes foreldre var på middag hos noen venner :p Det ene førte til det andre, og vips var det heile begynnt! :) Etter en god stund i akten kanskje 10 min.. banker faren på døra og lurer på hva vi driver med. døren var heller ikke låst, men heldigvis hadde han vett i huet til å ikke storme rett inn.. dama mi roper " vent litt! " og jeg av panikk spreter opp og haler på meg klærne.. man hører bare belte klinge kraftig, hahha! :D (lurer på hva han tenkte? :)) etter at begge fikk på seg klærne i en fei, slapp ho han inn... jeg sitter uskyldig på sengekanten, litt svett i pannen og smiler pent...

* jeg trodde det gikk fint, helt til..*

 

faren begynte å snuse rundt i rommet og fikk øye på kondomen som lå på gulvet...(må vell ha falt av under panikken? -.-)

 

Senere har jeg bare fått stygge blikk fra den mannen... :S

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skulle være hjemme alene i en uke, og det var første gang jeg var alene i mer enn to dager. I alle fall så var jeg snar å invitere min daværende kjæreste over, og vi fant ut at vi skulle se film. Om noen lurer, var det en skrekkfilm, ikke porno^^.

 

I alle fall, etter en stund endte vi med å ha sex på sofaen, og ikke særlig stille sex, heller. Vi var dessuten kliss nakne. Etter at man har sett ferdig en film, så står menyen på og spiller temaet om og om igjen, og vi hadde rimelig høyt volum.

Derfor hørte vi ikke at det ringte på, dersom det i det hele tatt ringte på. For plutselig sto nemmelig min bestemor der. Min bestemor var bestevenn med x'en sin farmor, så det kunne ha gått ordentlig ille.

Heldigvis var, og er, min bestemor en ganske stille og sjenert person, så hun turte ikke å si noe til sin egen besteveninne.

Forholdet mellom henne og min mor er heller ikke på topp, så det forholdt seg faktisk hemmelig... Hun jaget imidlertid x'en min ut, og jeg fikk en saftig skjennepreken om promiskuitet. ermm.gif

 

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...