Gå til innhold

2 forskjellige nettverk på samme router


Anbefalte innlegg

Er det mulig å sette opp 2 forskjellige nettverk på samme router? Ønsker å sette opp en ekstra tilkobling (med WEP sikkerhet) til Nintendo DSi ettersom det ikke er mulig å bruke WPA sikkerhet på den. Eventuelt er det noe annet jeg kan gjøre utenom å sette sikkerheten til WEP på routeren?

 

Vil det hjelpe å bruke Nintendos egen WI-Fi USB connector, eller kan denne skape problemer med det andre nettverket?

Endret av TStensland
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trådstarter har selvsagt v3 som ikke støttes :}

DIR-655 fra D-link støtter gjestenettverk som kan settes til kun å ha aksess til internett. Da slipper man at noen som hacker WEP kommer seg inn på LAN+WLAN hvor man kan bruke WPA som er rimelig beskyttet.

Skal man gjøre dette veldig rimelig https://prisguiden.no/produkt/92329 , så kan en DIR-300 med DD-WRT gjøre det samme, men da kreves det litt mere kunnskap/innsats.

Lenke til kommentar

Noen som vet om denne adapteren fra Gigabyte kan løse problemet, http://www.gigabyte.com.tw/Products/Communication/Products_Spec.aspx?ProductID=3132&ProductName=GN-WB32L. Og eventuelt hvordan man går frem for å sette det opp.

Etter det jeg kan se er det der bare en vanlig usb mottaker og vil ikke hjelpe deg nei. Du skal se etter en ny router/ap, ikke en slik usb sak.

 

Edit:Hvis ikke jeg har misforstått noe

Endret av vidarkri
Lenke til kommentar

Fant en mulig løsning på problemet her: http://forums.devshed.com/networking-help-109/wireless-router-soft-ap-dongle-network-659149.html

 

Men når jeg skal installere NAT32 kommer det opp en melding om at jeg må installere en protokoll som heter NDIS3PKT, problemet er at jeg ikke får installert den. Er det noen som har erfaringer med dette programmet som kan hjelpe meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...