Gå til innhold

Oppdatere firmware? (gtx260 tror det er GTX295)


Andrull

Anbefalte innlegg

Hei alle landsfolk! 

 

Har det finurlige problem at et av mine GTX 260'er har fått den underlige sykdom at den dukker opp som et GTX 295 i bla. enhetsbehandling.

 

Den har blitt litt modifisert med tanke på at originalkjøleren er byttet ut med noe.... em.. uorginalt, men vet ikke helt om det kan trekkes noen paralleller til det. 

 

Kortet gir bilde på skjermen, og kommer inn i WIndows, der den dukker opp som et GTX 295. På dette stadiet så er ingen drivere installert, og om jeg da forsøker å installere noen Forcewaredrivere så vil den jo installere som om den er et GTX 295. Dette med det fatale utfall at jeg mister bilde på skjermen, og må inn i Sikkermodus for å få bilde tilbake. 

 

Mitt spørsmål da, er om det er en grei måte å flashe på. Mener jeg har prøvd å flashe ved å boote fra minnepenn, men at den da ikke fant noe kompatibelt skjermkort å flashe. Men for all del, om noen har en enkel måte å endre BIOS'en, flashe den, eller på noen annen måte få den til å skjønne at den er et EVGA GTX 260 216, så spytt ut! 

 

Alle gode og dumme spm./svar mottas med åpne armer. Kortet er som tapt å regne, så alle brutale eller risikable metoder er til disposisjon. 

 

 

 

 

mvh

 

Andreas S. Berg

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, jepp er et veldig spesielt problem. :p

 

Å bytte PCI-e port hjelper ikke, da det også dukker opp som et GTX 295 i andre maskiner. Har prøvd litt forskjellig når det kommer til å oppdatere drivere. Men usikker på om jeg prøvde metoden din. har dog mine tvil, da det er besatt på at det er et GTX 295, og kommer opp som det på andre maskiner også.

 

 

Har ellers to andre GTX 260 som jeg kjører til vanlig, men hadde jo vært digg å kunne kjøre Trippel-SLI igjen. :)

 

 

 

 

Men jeg skal ta å prøve tipset ditt Danny1814. Får ikke gjort det helt enda, da jeg ikke har giddet å koble den til vannkjølinga helt enda. (kun blokken som er på) Ettersom blokken ikke passer for en krone, så har det måtte en del improvisering til. :p

 

(trodde kortet var helt dødt, så ble litt overrasket når det ga bilde fra seg)

 

 

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...