Gå til innhold

Billig 120GB HardDisc


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg trenger en billig 120GB HardDisc som jeg skal ha til X-box'en min.

 

Mulig dette temaet har vært oppe før, men jeg følte at det var nødvendig å poste et nytt innlegg da prisene på harddisc'er forandrer seg ofte.

 

Som topic kansje sier, så er prisen det viktigste, jeg vil ha en så billig som mulig 120Gig.

 

Helst Seagate eller Western Digital. Maxtor får vel også duge, men helst ikke IBM. Egentlig har vel ikke merke så mye å si for meg, annet enn at det ikke kan være alt for dårlig kvalitet.

 

Støynivået har ikke så mye å si så lenge den ikke bråker helt ekstremt.

 

Ellers skal den bare egne seg til å sitte inni en x-box, hva nå enn det måtte bety. Jeg kan ikke se noen grunn til at noen harddisc'en ikke skulle egne seg til det, men bare så det er sagt.

 

Jeg må også vite hvilken webshop som selger den aktuelle harddisken billigst, det er vel heller web-shopen det står på, altså de forskjellige webshopene sammenligna med hverandre som utgjør prisforskjellen mest.

 

På forrhand takk for svar...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Beklager litt sent svar (hvis det er noe å beklage for i det hele tatt..)

 

Legg nå merke til at jeg ikke bare er ute etter å vite i hvilken nettbutik jeg kan få den billigste 120Gig'en, men også hvilken HD jeg burde kjøpe og hva som kjennetegner en god HD for x-box og eventuelt også hva jeg burde styre unna.

 

Jeg beklager virkelig hvis dette ikke kom tydelig nok frem i posten min, noe det tydligvis ikke gjorde.

 

Heldigvis klarte jeg å finne ut litt info selv, bl.a ved å rote rundt på engelske forum hvor jeg slettes ikke føler meg hjemme, og ved å mase på en fyr som modder/flasher x-box'er og har "annonse" på qxl.

 

Som f.eks at:

 

-5400rpm Harddisker egner seg bedre enn 7200rpm disker pga- varmeutvikling og støy (for noen er dette kansje selvsagt, men jeg tenkte altså ikke på det)

 

-Man bør holde seg langt unna harddisker m/ 8MB buffer

 

-En eller annen bestemt Seagate harddisk ofte byr på problemer (er ikke helt sikker på dette, og vet heller ikke hvilken disk det dreier seg om...)

 

osv...

 

Forøvrig så er ikke min erfaring med prisguiden på hw.no så veldig god. for litt over et halvt år siden betalte jeg 450kr mer for et hovedkort enn det jeg hadde behøvd takket være den prisguiden.

 

Etter det mista jeg litt tillit til prisguiden og jeg sjekka ting grundig opp før jeg avgjorde om det "den anbefalte" var riktig.

 

Nå var jo prisguiden litt utdatert på det hovedkortet i dette tilfellet, men likevel!

 

Uansett, nå er ny harddisk bestilt og om et par dager er jeg en lykkelig eier av en modda x-box med 120GB harddisk. Som selfølgelig bare skal brukes til å ha lovlige ting på, ehhh... :wink:

 

EDIT: Nå er foresten tilliten min til prisguiden tilbake :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...