Jump to content
Sign in to follow this  
nikker95

Antec 1200 og Corsair TX650w eller HAF 922 og HX750w?

Recommended Posts

Hei, skal oppgradere gamer PCen min, starter med kabinett og strømforsyning.

Har et budsjett på 2100,- til disse to komponentene. Kjøper fra pixmania, som er det billigste jeg fant.

Kommer antagelig til å putte en 5850 eller 5870 i kabinettet, så det trenger vel litt strøm, men kommer nok ikke til å gå crossfire.

Lurer derfor på: Burde jeg kjøpe et Antec 1200 og en Corsair TX650w, eller et Cooler Master HAF 922 og en Corsair HX750w?

Share this post


Link to post

Angående psu, så er 650w mer nok hvis du ikke skal kjøre cf. Men når du skal først oppgradere psu'en din, ville jeg nok personlig gått for 750w, da har du ihvertfall en psu for lang tid fremover. Angående kabinett så har jeg hørt veldig mye bra om begge. Så nesten opp til deg:) Men er big tower nødvendig? jeg syns det er mer enn god nok plass til å bygge i et vanlig midi-tower hvis du ikke har planer om cf.

Share this post


Link to post

Får jeg komme med et forslag nummer 3?

 

Lancool PC-K62 Miditower og

MIST, 800W, avtagbare kabler.

 

Om ikke hovedkortet ditt har crossfire-mulighet så kan du like gjerne velge en PSU på 650W.

(jeg ble helt forelsket av denne). Velger du Corsair-PSU ville jeg valgt HX-utgavene, som er modulære (og ser litt bedre ut i sort/blått). Men det kan jo være greit å ha muligheten til crossfire, når enda et 5850/5870 koster mye mindre.

 

Av dine valg ville jeg selv valgt CM HAF 922 som kabinett. Men Antec-kabinettet er jo fulltower, så HAF 932 er vel heller mer sammenliknbart med det. Men tror uansett du blir fornøyd - alle forslagene her er gode.

 

EDIT: Ville definitivt ikke brukt Pixmania og jeg vet mange vil være enig i meg med det. Dustinhome.no, netshop.no, digitalimpuls (om du bor i oslo) eller komplett.no er jeg meget fornøyd med.

Edited by E-asy1985

Share this post


Link to post

Hvis ikke fulltower er et must, ville jeg lett gått for HAF 922/HX750. En god PSU kan ikke undervurderes, og HX750 er en glimrende sådan.

 

Ville heller ikke brukt Pixmania.

Share this post


Link to post

Takk for svar :)

Strømforsyningen bør vel være 80plus sertifisert, er MIST 800w-en det?

Etter å ha hørt deres meninger står valget nå mellom HAF 922 og Lancool PC-K62.

Har K62 plass til et Radeon HD 5870?

Share this post


Link to post

5870 passer inn i PC-K62, men jeg tror faktisk Vapor-X versjonen til Sapphire er litt for stor - selv om det er marginalt. Det støtter opptil 290mm lange skjermkort. Ellers ser kabinettet fantastisk ut, mye bedre enn på bildene, er toolless, har støvfiltre overalt (det har vel ikke 922), svartmalt innvendig og utvendig... og mye mer.

 

Strømforsyningen er såvidt jeg kan se ikke forsøkt 80 PLUS-sertifisert, men du kan jo se på denne testen til hardware.no. Spenningsnivået er bra. Ellers er det norskprodusert kvalitet som er musestille (det er ihvertfall min 650W-utgave av denne), ser bra ut, er modulær (og vel eneste PSU-produsent som enkelt selger kabler og annet tilbehør separat). Kvalitet helt veien. Corsairs strømforsyninger er riktignok knall, så velg gjerne det. De yter nok et lite hakk bedre, men støyer også noe mer (men de er ikke dårlige der heller).

 

Kjøp forøvrig en forlenger til den 8-pins power connectoren (EATX12V), så blir det enda enklere å få et bra cable management (glemte jeg å si at dette er fantastisk enkelt i kabinettet? Ser nydelig ut).

 

Men igjen - kabinettet kan jeg ikke få skrytt nok av. Jeg har veldig gode temperaturer i kabinettet mitt, det er forholdsvis stille og støvfritt. Du kan forøvrig se dette kabinettet i Møllergata i Oslo hos Digital Impuls (om du bor i nærheten).

 

EDIT: Det med forlengeren kan være lurt uansett hvilken PSU du velger, med tanke på at PSUen er plassert i bunn av kabinettet. Den kabelen skal rekke helt øverst på hovedkortet.

Edited by E-asy1985

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...