Gå til innhold

Hjelp til overklokking av Q6600


Anbefalte innlegg

Hei, jeg trenger Hjelp! med stor H!

Jeg sliter med å overklokke cpuen min, har følgende hardware:

 

Q6600

XFX 780i

DDR2 PC6400 (400)

 

Jeg går på bios, stiller ned lav frekvens på minnet. (400 Mhz) som er det laveste. Styrer opp FSB til 1200MHz som blir 2.7GHz og trykker save. Pcen starter opp og fucker seg, stopper opp midt i den første bios vinduet fryser. jeg restarter maskinen og kommer meg til windows loade skjermen før alt blir svart. restarter igjen og fikser alt til normale instillinger.

 

Hva er det som skjer? hva må jeg gjøre? finner ingen detaljerte overklokkings guider der ute, kun basis, men ingen som sier noe om hva jeg skal gjøre når cpu volten ikke går høyere eller ting fucker seg opp.

 

Hvordan restarter jeg maskinen uten at filene mine blir corrutpe og må bruke startup repair tool og alle filene mine forsvinner? og noen ikke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok en del folk som overklokker, men er vel ikke alle som gidder å svare på noe som enkelt kan finnes ved hjelp av et google-søk.

 

Intel Core 2 Duo basic overclocking guide for beginners

 

Når det sies er det bare en viss lengde en guide faktisk kan ta deg, det meste er læring over tid ved flitting bruk av prøv-og-feil metoden. Min mening ihvertfall. Så bare kjør på, skal mye til å faktisk ødelegge noe uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...