Jump to content
Sign in to follow this  
syvsover1

langtidsreise Thailand

Recommended Posts

Om 6 mnd er langtidsprosjektet jeg jobber på avsluttet. I mellomtiden har jeg blitt fet, lat og usunn. Så nå tenker jeg på å ta et rekreasjonshalvår i Thailand. Har sjekket opp priser på fly o.l. Leiligheten min her i Norge vil ikke koste meg noe mens jeg er på ferie, så jeg har litt å rutte med selv om jeg ikke vil kalle meg rik.

 

Jeg har vært i Thailand tidligere. Da bodde jeg litt i Bangkok og litt i Hua Hin. Jeg synes det var kjempetrivelig, og lengter tilbake. Men kanskje ikke akkurat til Hua Hin.

 

Så er spørsmålet hvor jeg bør bo, hva jeg bør belage meg på å betale etc. Mulig jeg bor i Bangkok en stund og da forventer jeg jo at det koster litt mer der, men sånn generelt hva vil det koste meg for et rom med aircondition, kjøleskap og eget bad (helst). Finnes det månedsleie på hotellene der? Hvor i landet ville det være interessant å feriere?

 

Og ikke minst, vil det i det hele tatt være mulig å få visa om jeg farter rundt?

Share this post


Link to post

Jeg har bodd på to "serviced residences" i Bangkok, Centrepoint (Soi 10), og Somerset Lake Point i Soi 16, av de to så er Centrepoint den beste, men også den dyreste. På Centrepoint i Soi 10 så ser det ut til at månedsleie for en ett-roms studioleilighet (38 kvm) er 48.000 baht, men du får det nok ganske mye rimeligere om du velger deg et sted utenfor Sukhumvit.

 

Det beste er nok å kontakte stedene på forhånd med mer eller mindre eksakte datoer, samt at du reiser i sommerhalvåret (lavsesong) så tror jeg du har en mulighet for ganske gode priser.

 

Visa er egentlig ikke så stort problem, skal du være der med enn de 3 mnd.(tror det er det du får ved innreise), så kan du bare ta deg en tur ut av landet og få nytt stempel.

Share this post


Link to post

Hvis du reiser om 6 mnd rekker du akkurat den værste regntida. Skal du til Thailand i september, oktober er det ingen vits å dra på vestsida (den peneste sida). Du må reise så langt syd som mulig, fra ko samoui og sydover, gjerne vestsida av Malaysia. Vent til slutten av november eller desember da er regntida over.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...