Jump to content
Sign in to follow this  
Tåka

6.1 lyd?

Recommended Posts

Jeg har kjøpt meg Soundblaster Audigy 2 Plati. eX PCI Lydkort m/1394,THX, DD EX6.1 men det er umulig å få til verken 5.1 eller 6.1 lyd.. må jeg bruke optisk kabel for å få det til å virke jeg får bare lyd i 3 høytalere jeg har en Harman/Kardon AVR 7000 jeg har koblet til ledningene (2 stk) rød og hvit til spdif utgangen på kortet eller skal jeg koble til på Digital out kontakten? vist jeg må det hvilken ledning skal jeg da bruke?

Share this post


Link to post

Du må vel kjøre signalet digitalt ut til forsterkeren tror jeg ja, enten via optisk kabel eller via en coaxial kabel. Tror ikke det fungerer å bare bruke vanlige phonokabler (men jeg skal ikke påstå noe som helst da).

Share this post


Link to post

Du må vel bruke digital utgangen, det er sammen hvordan kabel du bruker. du kan bruke den samme phono kablen du har på på nå, men det er vel ikke helt dumt å legge i et par hundrelapper i kabelen når du først har reciver til godt å væl 10000 og lydkort til 1500

Share this post


Link to post
Du må vel bruke digital utgangen, det er sammen hvordan kabel du bruker. du kan bruke den samme phono kablen du har på på nå, men det er vel ikke helt dumt å legge i et par hundrelapper i kabelen når du først har reciver til godt å væl 10000 og lydkort til 1500

 

Ja jeg har masse kabler liggende her også optiske så jeg får vel prøve meg fram da :D anyway takk for hjelp :woot:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...