Jump to content
Sign in to follow this  
Predecessor

Treg Logitech Cordless. ActiveX/COM feilmelding i Norton

Recommended Posts

Noen som kan hjelpe meg med følgende problem:

 

Mus og keyboard har fått en merkelig treghet. De begge henger ikke skikkelig med. Spesielt musa stepper mens jeg forflytter den, og knappene har blitt trege i sine funksjoner. Jeg må ofte dobbeltklikke to ganger for å åpne en mappe eller tilsvarende. Dette problemet har jeg ikke hatt tidligere, og det kom i løpet av ettermiddagen.

 

Av det jeg har gjort så langt, så har jeg kjørt igjennom de sjekkene det er mulighet til i Norton Systemworks 2003. Etter å ha kjørt One Button Checkup, så får jeg følgende feilmelding:

 

Invalid ActiveX/COM Entries

The key ”AtWorkRendringshellPrintTocommand,” refers to an invalid command entry, ”C:ProgramfilerLogitechDesktop Messenger8876480InitDataGenFlash1.”

 

Jeg kjører deretter “Begin Fix”, og Norton fikser feilen, men etter 5 minutters musebruk, så skjer det samme igjen. Jeg kjører deretter en ny skanning av Windows Registeret i Norton, og får da opp samme melding som over.

 

Keyboardet og Musa er av typen Logitech Cordless Optical Desktop. Enhetene har jeg sjekket batteriene på, og de var bra. Jeg har også skiftet kanaler på begge enheter.

 

Det jeg ikke får gjort er å sjekke med en annen mus, og et annet keyboard. Restart av maskinen er gjort, med hovedbryter avslått. Jeg har heller ikke oppdatert driver, da jeg først vil prøve HW veien. Kanskje litt frekt, men det hvis noen vet, så er jeg takknemlig. Alltid greit å få en forklaring.

 

Ser frem til høre fra en eller flere.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...