Gå til innhold

Reiseblogg; trenger hjelp til å finne et godt bloggnavn :)


Anbefalte innlegg

Jeg kommer til å opprette en ny blogg dedikert til reisen jeg og kjæresten skal på senere i år. Jeg trenger hjelp!

 

Om navnet

 

Det jeg håpte jeg kunne be om, var hjelp til å komme på med et bloggnavn. Jeg har hatt et par brainstormer allerede, både på forumer og på Facebook, og har kommet frem til en liste på noen få navn som så langt er de mest aktuelle:

 

Listen finner du her

 

Det jeg håper på er kanskje noen gode forslag til andre navn, eller eventuelt respons på navnene så langt. Personlig så heller jeg mot de to første i listen – men ingenting er bestemt enda.

 

Om turen

 

For å kunne komme med gode forslag på navn, eller vurdere listen som eksisterer, er det nødvendig med litt kunnskap om turen. Noe kan du finne her, på ‘Verden rundt’, noe kan du finne i blogginnlegget om ‘Internasjonalt humanitært arbeid’ – og noe vil jeg beskrive for deg nå.

 

I utgangspunktet var det ment å bli et eventyr uten like, uten noe ansvar eller “planlagt alvor”. Store deler av turen vil nok fremdeles inneholde dette, men vi har også kommet frem til at vi ønsker å bruke turen til å gjøre noe litt mer meningsfullt. Hjelpearbeid i en eller annen form har stukket seg frem som veldig aktuelt, og vi kommer til å delta på mange forskjellige typer. Frivillig på barnehjem i Kina. En elefantredningspark i Thailand. Bygging av infrastruktur i Honduras. Masse mer. En av tingene som begrenser er at de fleste former for voluntærarbeid krever en viss egenkapital. Derfor startet vi en facebook-gruppe med håp om hjelp til denne biten.

 

Vi ønsker også å bevege oss veldig langs grassrota, med andre ord ha en veldig jordnær reise hvor vi bruker lokal transport, lokal overnatting og håper vi møter litt gjestfrihet ved at hyggelige mennesker ønsker oss velkommen inn i deres hjem for en natt eller to. Vi håper vi vil få muligheten til å jobbe for mat og losji på steder hvor det passer seg. Vi håper vi vil finne flotte steder å dykke på. Vi håper vi kan få hyre på seilbåter/skip så vi kan krysse hav. Vi håper vi får padlet, raftet, fjellklatret, lekt med tigre. Mye vet vi også at vi vil få oppleve i løpet av turen, som vil vare alt fra 6 måneder og oppover til 24, alt ettersom hvor lenge vi klarer og ønsker å reise.

 

Med andre ord er dette en tur hvor vi vil søke både dypere mening, samt åpenbar moro. Dette vil vi oversette til engelsk på en blogg som forhåpentligvis vil være spennende, og som skal fylles med bilder, historier og video. Vi skal få prøvd oss både som journalister, fotografer og videoprodusenter i løpet av denne turen – noe som vil bli veldig spennende. Det håper vi også det blir for de som eventuelt velger å følge bloggen.

 

Tilbake til navnet

 

Da trenger vi jo et navn! Det kan godt være at navnet vi ender opp med er av de fire i listen. Det kan godt være du kommer med et forslag vi velger å bruke. Umulig å si akkurat nå; men har du noen forslag eller tanker så er du hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar her eller på bloggen!

 

(disclaimer: alle forslag som legges her, vil jeg også kopiere til bloggen med deres brukernavn som id slik at jeg har alt samlet på ett sted)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eksentron: Selv om jeg selv inkluderer forslag som har med 'earth' i, så er jeg også litt skeptisk til navn med dette i, da det forplikter en del. Ettersom jeg enda ikke vet hvor langt jeg vil rekke, så er jeg litt usikker på et slikt navn - men hjertelig takk for artige forslag uansett :D

 

DiNozzo: Dessverre opptatte alle sammen ;)

Endret av Samuro
Lenke til kommentar

Etter en relativt stor polling mellom vennene mine, så ser det ut til at det blir Walking-About.com eller www.alongthegrassroot.com :p Så dessverre ingen av forslagene, men tilbakemeldinger er alltid hyggelig uansett!

 

Likte begge to.

Men viktig å ha et navn som fenger litt og der synes jeg www.alongthegrassroot.com vinner ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...