Gå til innhold

"helsefarlig kostillskudd" quote VG


Anbefalte innlegg

Helsefarlig kostillskudd

 

Leste den idag og ble særdeles skremt.

 

mine produkter:

Xtreeme cee

udos choise

three in one

rapid burn

 

Alt er kjøpt på proteinfabrikken.no

 

har de siste ukene bare brukt rabid burn og xtreeme og fått i det siste gulp seanser. der det har kommet opp i munnen og jeg har lagt merke til det og svelgt det ned igjen.

 

hva trur dere? alvorlig, normalt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Verden vil bedras, Jorden er flat, vi får ikke lov til å velge vårs egen helse.

Stevia naturlig søtningsmiddel er forbudt i Norge.

Necromanceren Donald Rumsfeldt x-forsvarsminister i usa og formann i et firma som

produserte vaksine tamiflu og kunstig søttningsmiddel aspartam. Det er lovlig.

 

 

Hvis du ikke finner et saklig argument med beviser på hvorfor disse helsekostmiddlene, om hva som er galt med dem etc. Så kan du i mellomtid parkere det på løgn.

 

Er vel ord som lobby-virksomhet, press ifra markedskrefter og utfasing via Eu-relasjoner om hvem som skal gjøre business og hvem som kan skvises ut. Mens her hjemme tror vi naivt på alt som blir fortalt. Ikke en eneste miljø-avgift er øremerket til miljø. Det går i økte lønninger til Sv toppen f.eks Finnes ikke et eneste praktisk eksempel på noe positivt Sv har gjort for miljøet, Alikevel stemmer folk på Sv fordi sv snakker miljø. Og det blir med snakket.

 

La folk få kjøpe de produktene de har lyst til.

 

Så lenge staten reklamerer for flytene kvikksølv i rygg-graden via vaksiner, knuse sparepærer med kvikksølv damp rett i hjernebarken. Hvor dem forbydde kvikksølv for mange år siden i elektiske apparater er det nå på inntog igjen. Fluor i drikkevannet og masse annet sprøyt. At noen f.eks bruker UDOS choice basert på linfrø eller hva det er eller spiser naturlige søttningsmiddler. Slutt å tro på disse viss-vass ekspertene ifra vg.

Lenke til kommentar

Stevia naturlig søtningsmiddel er forbudt i Norge.

Off-topic, men i Norge har man jo Sukrin som visstnok er en fullgod erstatter for sukker. Stevia liker jeg ikke, jeg føler det har en falsk søtsmak. Og selv om det skal være 100% naturlig så fant jeg noen andre stoffer på innholdslisten (sier ikke at de stoffene ikke er naturlige, men i kjent USA stil må de alltid legge til noen "enhancers").

 

I disse dager er det bedre å ignorere slike artikkler og gjøre litt research selv. Og man kan ikke stole på "ekspertene" lenger. Med unntak, selfølgelig, men disse finner du som regel ikke på vg.no. Jeg sjekket litt rundt når det gjelder Stevia også, og det viser seg at det ikke er noe farlig med det, men FDA i USA har bannet det av en eller annen grunn, mest sannsynligvis fordi de er kjøpt og betalt av produsenter av andre søtningstoffer. Men men, ble kanskje litt for off-topic dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...