Jump to content
Sign in to follow this  
Diskutant

creative centrale #2 - slette alt og legge inn på nytt

Recommended Posts

hallo folkens!

Viss jeg tar alle sangene som er på mp3 spilleren min (creative zen x-fi) og "tar de ut/av" mp3 spilleren, og legger de inn igjen på nytt fra creative centrale, vil da alle sangene mine "miste stjernene" altså de jeg allerede har rangert, vil de bli "ikke vurdert enda" viss dere skjønner?

 

edit: tok bort unødvendig setning som ikke hadde noentingwhateversomhelstpånoensomhelstmåte noe med saken å gjøre...

Edited by diskutant

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...