Jump to content
Sign in to follow this  
flodhest

Hjelp til overklokking av G-force TI4600.

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle overklokke skjermkortet mitt litt. Kortet er et Creative G-force TI4600. Jeg er noob når det kommer til overklokking så derfor lurer jeg på; hva jeg skal gjøre, hvordan skal jeg gå fram, og hva skal jeg eventuelt laste ned av software?

Share this post


Link to post

okey! Vet du om dette er en bra overklokking eller? Det kom artifacts hvis jeg klokka høyere. Hvordan kan jeg klokke høyere uten å få artifacts og at benchmarken stopper opp? Skaffe bedre kjøler da eller?

Share this post


Link to post

Det er en helt grei overklokk. Kjernen er akkurat der den skal være (overklokkingsmessig), mens Minnefrekvensen kanskje er en anelse lav.

 

Som du selv har kommet fram til, så kan du nå høyere hastigheter ved å kjøle det bedre. Jeg tror ikke det er snakk om mer enn rundt 10MHz hvis du ikke vil prøve deg på ekstremkjøling. :shrug:

Jeg klarte selv 5MHz ekstra med litt bedre kjøling på mitt gamle Ti 4600 kort. Minnet mitt ville ikke høyere uansett hva jeg kjølte det med. Jaja.

 

En annen måte å få høyere hastigheter på, er å øke spenningen til skjermkortet (minnet og kjernen). Det er en god del mer komplisert, men det er ikke umulig. Denne hobbyen blir populært kalt voltmodding.

 

Er det ikke gøy å overklokke? :D

Share this post


Link to post

Okey, takker for svar! Skal prøve å klokke minnefrekvensen etterpå, når jeg klokka istad, så klokka jeg begge frekvensene like mye, tenkte ikke på at den éne kunne være høyere enn den andre.

Hehe, jo det er morro med overklokking, jeg ble litt ivrig isted og klokket CPU 40Mhz, men det ble visst for mye :lol: Får prøve litt mindre etterpå :smile:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...