Gå til innhold

Hei! Wicca bevegelsen!


Anbefalte innlegg

Jeg skal skrive ei eksamensoppgave om okkultbevegelsen Wicca, jeg har lest ulike bøker, men kommer ikke på ei konkret problemstillig rundt dette

Kan noen hjelpe meg? synes det er vansklig å komme på ei god og dekkende problemstilling, og samtidig finne nok stoff/teori om dette!

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ei problemstilling skal ikkje vere dekkande, men spesifikk, hvertfall på ditt skolenivå.

 

Velg ein tilfeldig del av det du har lest og lag ei problemstilling rundt det området, det må gjerne vere noko du faktisk vil vite.

 

 

Hei! takk!

ja! Det skal være en fagtekst, og jeg finner Wicca meget interessant, men usikker på hva jeg skal fokusere på i en fagtekst rundt det! Vil ikke bli for generell

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har nå kommet i gang. Skrevet veldig generelt. Men usikker på hva hovedfokuset mitt skal være. Jeg tror jeg vil fokusere på gudene og gudstroen. Men jeg blir litt forvirret av ulike begrep som animisme, og panteismen. for noen steder står det at begge er under naturreligion.

 

Kan noen hjelpe meg? jeg hadde først tenkt jeg skulle skrive om mer ekstenielle spørsmål innenfor denne religionen, men tror dette rett og slet an bli for snevert. Men vet ikke hva jeg skal ha som problemstilling hypotese i forhold til gudene alle aspektene rundt dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...