Gå til innhold

Bytte deksler på Nokia X6?


Papaja

Anbefalte innlegg

Nå er det vel ikke så mange som har denne mobilen enda , jeg venter selv på min (16 GB utgave) som forhåpentligvis kommer til butikkene neste uke. :) Jeg har bestilt den i fargen svart siden det er den som ser ut til å komme inn først, men så kunne jeg egentlig tenkt meg å ha den i hvit/blå (som bare finnes i 32 GB utgaven).

 

Jeg ser at My Trendy Phone selger deksler til denne mobilen (se link: )http://www.mytrendyphone.no/shop/nokia-x6-64176c1.html) men det virker som det er ganske mange deler.

 

Vet noen her om det er lett å bytte farge på den om jeg bestiller deler herfra? Hvor mange av disse delene vil jeg i såfall trenge (topp/bunndeksel er greit, men trenger man displayramme, dekselramme, batterideksel også). Går det ut over garantien tro om man gjør dette? :)

Endret av Papaja
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Jeg kan virkelig anbefale deg å gå til en anskaffelse av Nokia X6. Jeg kjøpte min i januar, og er meget fornøyd. Jeg dro til sverige og kjøpte 32gb utgaven(kommer ikke til norge). Da får man med comes with music tjenesten. Den er genial. Det vil koste mere enn det smaker om du skal skifte deksel. Du må sende inn telefonen til et mobilverksted om du skal beholde garantien. 16gb utgaven som kommer til norge i slutten av denne mnd koster ca 3400kr. Jeg betalte ca 4500 svenske for min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...