Gå til innhold

Ny spill PC! Dette kom jeg frem til :D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165
Så ut som et oppsett etter min smak! Rimelig :) Men går det ann å "nedgradere" når det gjelder skjermkortet? F.eks kjøpe http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=575153 istedet uten at det blir mye dårligere ytelse?

Du mister nok en del spill ytelse er jeg redd for, men du kan gå ned til http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=584203 uten å miste så veldig mye ytelse i det hele på ikke så altfor høye oppløsninger.

Lenke til kommentar

Grunnen til at du ikke bør nedgradere på ATI sine kort er fordi Radeon 5770 og lavere kun har 128-bits minnebåndbredde, mens 5850 og høyere har 256-bit.

 

Om dette merkes i praksis vet ikke jeg, men det har uansett en teoretisk begrensning på ytelsen, kanskje spesielt under overklokking.

Lenke til kommentar

Hallo igjen! Nå har jeg kommet frem til et oppsett som jeg mest sansynlig går for! Vil vite hva dere tror/mener om oppsettet (igjen) og om det kommer til å dra mesteparten av de nyeste spillene på markedet :) Det viste seg at jeg måtte kjøpe tastatur, skjerm og mus allikevel også... La merke til noe på RAM'en, at det står "for core i7", men vet ikke om det har noen betydning.

 

Anyways, her er handlelista:

 

http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...7c-80c3c5a77488

 

Tell me what you think (again)

Lenke til kommentar

Virker som et veldig bra oppsett for min del, mye PC for penga :-)

 

Om jeg skulle pirket på noe må det bli rammen din. Her ville jeg istedenfor gått for et annet sett som var beregnet for AMD's black edition prosessorer.

 

Forslag: Corsair Dominator 4gb 1600Mhz

 

 

Fremfor å kjøpe 6gb nå ville jeg heller kjøpt 4gb, for så å oppgradere senere ved behov. 4GB ram er mer enn nok per dags dato.

 

De 200 kr du sparer på dette kan legges i et hovedkort med noe vassere brikkesett. Som for eksempel dette som har AMD's nyeste (790FX) fremfor 770.

 

Forslag: Gigabyte GA-790XTA-UD4

Endret av Venesis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...