Gå til innhold

D2OL; bekjemp SARS med DIN PC!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har gått med et ønske om at Norge burde klare å organisere et felles nettsted for distribuert databehandling. En slags paraplyorganisasjon. Det er jo slik Dutch Power Cows er organisert. De gjør det jo skarpt i alt fra climateprediction.net til SETI, D2OL, Distributed Folding osv... osv...

 

Dette gjør de i stand til å vise enorme muskler når det trengs. Som vi har snakket om før så vil både Team AnandTech og DPC kunne vokse seg skikkelig store innenfor D2OL når Boinc tar over for SETI. En del trofaste SETI fans vil antakelig begynne å kverne på noe "nyttig" i stedet for å lete etter liv der ute.

 

Hadde vært sinnsykt gøy om noen føler seg kallet til å lage et slikt sted, selv har jeg for lite tid og for lite kunnskaper om statistikk og forum og slikt. Men nettstedet vi har fått opp og ikke minst statistikken vår er jo enestående bra for D2OL prosjektet.

 

Hva tenker dere andre om en slik felles løsning. Tror vi ville kunne rekrutere folk til organisasjonen lettere også siden vi favner flere prosjekt og interesser, for så å kunne distributere kreftene gjennom forum og slikt.

Endret av Øyst
Lenke til kommentar

Vel det som skiller oss og Power kuene samt Team anandTech er at Vi kjører med alt vi har, de har store reserver og prioriterer andre prosjekter framfor D2OL. Resultatet ser vi nå, de Nederlanske kuene tar oss.. men for min del driver jeg en liten vervekampanje blant kompisser som enda ikke er hekta.. vi må få mer blest om oss på andre forum.. itpro, vg osv.. spamspam spamspam.. vi skal klare dette vi skal slå dem :D

 

 

Keep crunchin..

 

Har noen små overraskelser på lur jeg også :D

 

The Riders of Rohan are soon to be here :p

Lenke til kommentar

Enig med Øyst at vi burde ha en slik samlet side, men mener at vi først må opp en side for D2OL. Deretter kan vi evt. bygge den ut.

 

Ellers så ser det ut som vi kommer til å erobre andreplassen fra TA i stedet for DPC ;) Det er ikke umulig å øke like mye som DPC, det er jo tross alt ikke så mange som driver på med dette :)

Lenke til kommentar

For og være helt ærlig synes jeg D2ol er kjedelig. Jeg driver og kjører SETI og har gjort det i over 1år. Har 5 noder som går stabilt og trutt atm. Jeg vet at Norge ikke har sjans og ta igjen feks andre lag eller noe slikt ,men det er nå det jeg har begynt med og når man er founder av et lag så får man pinadø være med og supporte det laget.

Lenke til kommentar
Vurderer å slenge meg på igjen jeg også, mistet brukeren osv når jeg formaterte =/

 

Pc'en min står på ubrukt i ca 14 t hver dag uansett.

jeg tar vare på alle node filene mine... (etter at jeg mistet noden etter en formatering) så er det lett på forsette med samme noden - det har vel egentlig ikke så mye å si, men det er jo litt kjekt å få stats på hver node....

Lenke til kommentar

Enig i at navnet burde forandres til Team Norway. Enkelt og greit. Norge i parantes ser jo bare teit ut og hvem skal det være forklarende ovenfor. Opprinnelig var det vel ment å være forklarende ovenfor de som var vant til å se Norge, som var vårt gamle navn. Men nå er det unødvendig.

 

Ellers synes jeg jo en hardware side med respekt for seg selv burde kjøre flere distribuerte databehandlingsprosjekt. ArsTechnica, HardOCP, AnandTech og flere markerer seg innen slike prosjekt og skaper et miljø rundt siden sin. Brude kanskje hardware.no være interessert?

Endret av Øyst
Lenke til kommentar

ok vet dette er blitt spurt om før men gidder ikke lete blant alle postene.. hvordan legger man inn en d2ol klient slik at den starter automatisk når pcen starter men at du slipper det store vinduet som kommer.. evt får den bare til å kjøre i bakgrunnen har ca 20 350mhz, ca 30 500 mhzer og muligens noen pcer til :Dmen som sagt trenger en god guide til overnevnte spørsmål :D

Lenke til kommentar
ok vet dette er blitt spurt om før men gidder ikke lete blant alle postene.. hvordan legger man inn en d2ol klient slik at den starter automatisk når pcen starter men at du slipper det store vinduet som kommer.. evt får den bare til å kjøre i bakgrunnen har ca 20 350mhz, ca 30 500 mhzer og muligens noen pcer til :Dmen som sagt trenger en god guide til overnevnte spørsmål :D

Den enkleste måten er å høyreklikke på ikonet, gå inn på properties og klikke av "Launch main window on startup" (dette er startup av D2OL, ikke Windows).

 

For å starte opp ved Windows omstart så er det bare å legge inn en link i startup folderen på program menyen. Hvis du vil gjøre det for alle brukere så legg inn linken her:

"C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup"

eller tilsvarende i norsk windows.

 

Tarmslyng har skrevet en bra guide HER.

Lenke til kommentar
øyst nå står du midt i et minefelt.. grunen til det nøytrale navnet team norway er at hw.no folk og oc.no skal føle at dette er et nøytralt prosjekt for alle nordmenn ikke bare for Hw.no folk

Er klar over det. Var for så vidt like mye en oppfording til ocshoot, selv om ikke det var tydelig formulert. Hovedpoenget er at det hadde vært kjekt å kunne være med i fellesskapet vårt uten å måtte drive med D2OL. Jeg synes for min del at det er kjekt å bytte litt rundt mellom de forskjellige prosjektene. Synes ikke D2OL er blant de gøyeste prosjektene jeg har vært med på, men det sosiale i denne tråden er et stort pluss.

 

For all del - ikke oppfatt meg dit hen at jeg vil ødelegge det gode samarbeidet mellom ocshoot og hw på dette området. Husker hvor frustrert jeg var da det var to gode lag fra norge, og hvor glad jeg var da vi klarte å samle oss under et nytt navn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...