Gå til innhold

Alternativ til AKG K 518 DJ?


ahumoe

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg skal ha meg et hodesett til maks 600. Brukes mest til film og musikk. Jeg vil ha så god lyd som mulig for de pengene, men er også opptatt av komfort.

 

Jeg har gått gjennom en del tråder der trådstarter har hatt det samme budsjettet som meg, og fått tilbakemeldinger på at AKG K 518 DJ er et veldig godt valg. MEN, samtlige av de som har anbefalt hodesettet sier at det ikke er behagelig å ha på seg i lengre perioder. Det er noe med mangel på puter i toppen av bøylen. Og jeg vil gjerne unngå å bruke 500kr(som jeg synes er mye penger) på et hodesett som jeg så vidt kan se en film med uten å bli irritert av dårlig komfort.

 

Derfor spør jeg etter et sett som er like godt som AKG K 518 DJ, MEN med god/akseptabel komfort. Noen forslag?

 

Edit: Hva med disse?

AKG K 530 Hi-Fi Fullsize

AKG K 430 Ear-pad

Endret av ahumoe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenkte kanskje jeg skulle kjøpe AKG K 530 Hi-Fi Fullsize. Var i byen i dag å prøvde AKG K 518 DJ, men de var rett å slett vonde å ha på. Desverre har jeg ikke prøvd AKG K 530, men har lest en test der jeg hørte de var gode å ha på. De virker som ganske store.Det står at de er halvåpen. Betyr det at de går rundt øra? Noen som har er erfaringer eller meninger om AKG K 530?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

At de er halvåpne betyr at de lekker en del lyd inn og ut (tenkt porta pro), dette gjør at de ikke er særlig egnet til portabelt bruk, det jeg vet om k518 er at hodebøylen vier seg ut en del etter at man har brukt dem en stund, og da blir en del mer komfortabel, men noen super komfort er det ikke snakk om. du kan eventuelt ta en titt på beyerdynamix dt231, disse er også halvåpne. Ikke egnet til å jogge med dog.

 

Kom til å tenkte på at hifi klubben har noen gankse gode, lukkede hodetelefoner det kan være verdt å sjekke ut.

Endret av grungewhore
Lenke til kommentar

Noen tips til til noen gode som ikke koster så mye, har bedere kabel enn 518, og egner seg til å jogge med. trenger ikke å være mer komfortable en 518 siden jeg syntes de er relativt gode...

 

EDIT: Hvordan er Sennheiser HD 25-SP II i forhold til Sennheiser HD25 1 II?

Endret av ArneAustenaa
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte et par AKG K530 for et par uker siden. De er store, men ganske lette og behagelige å ha på. Putene går rundt ørene, men de er halvåpne siden de har endel huller på baksiden av klokkene hvor lyd slipper inn. Tror ikke de egner seg for jogging. De koster 500,- på CdOn og det synes jeg de er verdt. Test her.

 

Jeg bruker K420 til utebruk. De er også halvåpne, og et bra alternativ til Koss PortaPro. Jeg går, jogger ikke og liker de veldig bra. Finfin lyd og lettdrevne. Foretrekker at de halvåpne så jeg hører litt rundt meg når jeg går til jobb.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...