Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg så det var en del som lurte på hvordan man gjorde elevatorer, så jeg lagde en ny tråd hvor jeg ska prøve å forklare det:

 

Elevator Tutorial:

 

1. Finn stedet du vil ta elevatoren. På de stedene der du kan prone eller crouche under uten at du kan stå, er det en elevator. En prone elevator er der du kan prone under, men ikke crouche eller stå. En crouche elevator er der du kan crouche under, men ikke stå.

 

2. Gå helt inn til veggen og stå slik at de vannrette crosshairene er parralelle med en eller annen annen vannrett strek du kan finne på bildet (ofte er stedet du skal prone eller crouche under, en rett kant).

 

3. Nå, snu deg litt (altså, omtrent ingenting, bare litt) til høyre eller venstre. Du trenger ikke å gjøre alt det bullshitet som sier 30° hit og dit.

 

4. Legg deg ned hvis det er en prone elevator eller crouch hvis det er en crouche elevator. Trykk deretter på Pause > Options > Stick layout og bytt til Legacy Southpaw.

 

5. Hvis du snudde deg til venstre i stad skal du nå starte å bevege deg mot høyre, og prøve å reise deg opp innimellom. Når du ikke klarer å reise deg opp mer, skal du begynne å bevege deg tilbake igjen til du finner det punktet mellom der du kan stå og der du ikke kan stå (der er elevatoren)

 

Elevator på en annen måte:

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-.........................

 

, = Der du ikke kan stå

- = Der hvor elevatoren er

. = Der du kan stå

 

 

Når du endelig klarer elevatoren, må du IKKE prøve å gå rundt, for da vil du falle ned. Du kan kun snu deg rundt, og du bør også bytte tilbake til Deafult i Stick Layout.

 

Anbefalt class:

 

Primary: Samma

Secondary : AT4-HS (For å drepe deg selv hvis du gjør en feil)

--

Equipment: Tactical Insertion (bruk denne på toppen av elevatoren)

Stun, Flash, eller Smoke er ikke viktig

--

Perk 1: Marathon

Perk 2: Lightweight

Perk 3: Commando PRO (Det er viktig at du har Commando PRO, slik at du kan hoppe ned fra elevatoren og ut av mappen uten og dø. Uten denne perken kan du kun bli stående på toppen av elevatoren.

 

 

Lykke til!

Endret av vipone
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...