Gå til innhold

Ny vifte til laptop


-Olsen-

Anbefalte innlegg

Hei,

Har Multicom Z97V (Noe ombygd Asus Z97V), hvor viften begynner å ta kvelden. Virker som om kulelageret eller noe annet er ødelagt. Så det er vel ikke lenge til den stopper helt opp. Orker ikke sende inn pcen, da det er uaktuelt å være uten pc her jeg er i 2 mnd. Heller lyst til å betale litt for å fikse den selv da. (Frakt ned til multicom koster jo like mye som å bare kjøpe en ny vifte).

 

 

Slik ser pcen ut inni.

 

Litt nærbilde av viften med et nummer og litt av utblåsningen.

 

Viften snudd opp med, med modellnummer.

 

Har søkt opp modellnummeret på denne viften endel ganger nå. Men finner bare lenovo vifter, hvor hvertfall skruehullene ikke passer.

 

Noen som vet om steder de selger denne viften, eller om det er mulig å få tak i noe lignende som fungerer. Eller eventuelt bare bytte ut viften som sitter inne i viftehuset?? Om dette går.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke så stor tilgang på avdankede laptoper her jeg er. Hvertfall ikke av ny nok dato til å ha denne typen. Fikk tak i en fra en relativt ny asus som hadde tatt kvelden, så nogenlunde lik ut, men var av mindre størrelse.

 

Er det mulig å åpne plasten rundt viften, for så å måle opp de fysiske størrelsene, og heller bytte ut kun viften (motor og blader)?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...