Gå til innhold

Black 'n' White (Langtidsprosjekt) - Kommentartråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Ny update, igjen! :)

 

Fett taztatur!

 

Men en ting jeg lurer på er om det er sikret mot smitte, dvs. at fargen ikke falmer etter gjentatte, svette tastetrykk, ev. om klarlakk er giftig osv?

 

Takker! :) Tviler på at klarlakken er noe særlig giftig å være nær etter at den er tørr, men at fargen blir slitt/falmer skal man nok ikke se bort i fra etter litt bruk. Men skjer det, så lakker jeg det på nytt, eller kjøper et lekkert Apple-tastatur. :fun:

Lenke til kommentar

Ser ut til å bli bra det der! thumbup.gif

Kretskortet til venstre er synderen som gjør at jeg ikke kan lakke halve PSU-en. Powerknappen og kontaken er loddet fast.nupe2.gif

Humm... dontgetit.gif

 

EDIT: Fuuuu! blush.gif Feil tråd, men har rapportert det ;)

nupe2.gif

 

Satser på at innlegget ditt blir flyttet hit da ... :pMen forklarte grunnen til hvorfor det kretskortet gjør det køddent å lakkere i forrige update, men tar det her også da ... :) Stikkontakten og powerknappen er loddet fast i dette kretskortet og igjen festet fra utsiden av PSU-en. Altså, for å få løs innmaten til PSU-en, samt stikkontakten og powerknappen må jeg lodde av de to sistnevnte. Men jeg mangler loddebolt og loddetinn, noe som gjør dette vanskelig ... :hm: Kunne alltids bare dekket til "innmaten" og det andre, men den sjansen vil jeg ikke ta. Så da får dere leve med en 50/50 hvit og grå PSU. :p

Lenke til kommentar

Jeg er klar over det siden jeg leste oppdateringen, men du skriver "ikke kan lakke halve PSU-en", men er det ikke nettopp det du gjør? Lakker halve? Burde det ikke heller stått at det er derfor du ikke lakker hele?

Endret av Meh.
Lenke til kommentar

Ja, sant det! Hadde vært kult med sponsing fra selveste Komplett.no, men om dere først skal sponse noen så er det prosjekter her som fortjener det mer enn mitt. :)

 

Men det er jo morsomt at dere titter innom og at dere faktisk er så aktive rundt omkring på sosial nettsider. Viser jo at dere virkelig bryr dere om kundene deres. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...