Gå til innhold

Kommentartråd: INVERTED by ToB1 | Meh.'s Mods


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har tenkt å ha det stående på bordet :thumbup:

 

Jeg glemte forøvrig å nevne at viftestyringa kommer til å ligge på den vannrette skilleplata, med harddiskene på undersiden.

 

Jeg har tenkt å ha luftinntak på sidepanelet, og håper på å få til noe lignende dette, så netting/gitter/mesh ligger flatt med MDF-plata, ikke utenpå, selv om det ville vært mye enklere.

 

 

Lenke til kommentar

Likte at du splittet arbeids loggene, vart mer ryddig å lese igjennom. Syns det gjør ingenting at du har felles kommentartråd siden prosjektene har våre sammen og mye av kommentarene er fra begge prosjektene.

 

Må si du har fått mye av Komplett til prosjektet å gleder meg å sjå delene komme inn i kabinettet!

Endret av Tj-nome
Lenke til kommentar

Bra du likte det! Jeg har jo egne arbeidslogger for INVERTED på andre utenlandske forum, så jeg tenkte det var på sin plass med en aldri så liten splittelse her.

 

Jeg har gjort litt forskjellig med frontenpanelene de siste dagene, så jeg regner med at et kommer en oppdatering om ikke alt for lenge.

 

Jeg har f.eks. kuttet hull/sprekk til DVD-spilleren, hull til viftestyringen (i den innerste plata), og testet ut hvor tykk den ytterste MDF-plata må være der hvor skruknottene til viftestyringa skal stikke ut.

 

Jeg må bare få tak i 19mm bor til knappene, og etter hvert også 114mm hullsag til 120mm viftene jeg planlegger å ha i kabinettet ;)

Endret av Meh.
Lenke til kommentar

Får dere som ikke har fått det med dere allerede, i går bestilt jeg noen nye godsaker til prosjektet:

 

- Asus Crosshair IV Formula

 

- AMD Phenom II X6 1090T

 

- Corsair Dominator GT 4GB 1600MHz

 

Hva tror dere om valget av hardware?

 

 

Endret av Meh.
Lenke til kommentar

Får dere som ikke har fått det med dere allerede, i går bestilt jeg noen nye godsaker til prosjektet:- Asus Crosshair IV Formula- AMD Phenom II X6 1090T- Corsair Dominator GT 4GB 1600MHzHva tror dere om valget av hardware? EDIT: Nå oppfører forumet seg rart i Opera også :(

 

jag kan inte sæga så mycket om crosshair IV eller de dominator stickorna, men jag kør en 1090 @ 4.0 GHz (1.45V) på ett crosshair III med 4gb av crucials @ 1600MHz (8-8-8-24/1.65V) utan problem.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...