Gå til innhold

Poste hjemmesidene deres da vel ..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://home.no.net/jonnyned/

 

Denne siden er ganske omfattende og består mest av stoff om spillene 4x4 Evolution og Counterstrike.

I tillegg er der noe PC-dildall og massevis av mer eller mindre kule linker.

Der er vel ca. 100 delsider hvis du kan finne dem :grin:

 

Ingen Flash, DHTML eller noe som helst fancy internettgreier fordi de som surfer med Dreamcast o.l. da utestenges.

 

Ps! STOR takk til Powertech og start.no for genial hosting med lite eller ingen nedetid og null reklame i løpet av åra !!

Lenke til kommentar

Hva er egentlig vitsen med å legge ut en personlig hjemmeside på Internett? Tror du mennesker ute i verden er interessert i bilder fra Spania-turen i '97, eller hva foreldrene dine heter? Morsomt er det også med nordmenn som legger ut CV skrevet på engelsk. Liksom, hva _faen_ er vitsen? Og disse dagbøkene som folk har på hjemmesidene sine, såkalte "blogs" - hva er vitsen? Er det ikke meningen at en dagbok skal være privat? Det er forøvrig bare falsk eksponering som foregår i disse dagbøkene; man kommer ytterst sjelden over dagbøker som går inn på det dype følelseslivet til folk, og like sjelden (det vil si aldri) ser man folk som bretter ut om seksuallivet sitt. Folk velger altså å fortelle om de sidene av seg selv som tåler dagens lys. Da kan man spørre seg; hva er vitsen med å late som om du legger ut om privatlivet ditt når du egentlig bare presenterer en glansbildeversjon av deg selv?

 

En annen ting som jeg ikke fatter er konseptet med web-kameraer. Det finnes folk (ufattelig mange, til og med) som sitter foran et web-kamera hele dagen. Ønsker ikke disse personene å ha et privatliv? Føler de ikke av og til at det er ubehalig at millioner av mennesker kan se hver minste bevegelse de gjør? Hva når de må pille seg i nesen - snur de seg vekk da? Det banner jeg på at de gjør. Eller når de må drite? Hvorfor tar de ikke med seg det trådløse Logitech-kameraet ut på dassen? ***** hyklere. Igjen; når ting blir for privat, da er ikke lenger denne eksponeringen av privatlivet så veldig viktig.

En person som gir denne ekle, hykleriske eksibisjonismen et ansikt, er Camilla Henrikke på http://www.wallflower.nu/. Fy **** for et levende dass av et menneske.

 

 

Takk for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...