Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Modern Warfare 2 går rett til desktop


Anbefalte innlegg

Avogtil "klikker" CoD Modern Warfare 2 ved at det lukekr seg selv, som om ingenting har hendt. Ikke engang en jævla feilmelding dukker opp... Har mer enn kraftig nok prosessor og nok minne tilgjengelig, og ditto skjermkort. Dvs, har 6gb minne i maskina, men siden jeg bare har 32bit OS (XP pro) så ser den ikke alt. En skulle tro 3.2gb er det den finner (pleier vel å være rundt der?), men faktisk så er det abre 2.5gb som står som minne under "system" i kontrollpanelet. Ikke skjønner jeg helt at denne 4gb-begrensningen på magisk vis skal forsvinne ned til nesten det halve sånn uten videre, men det ser slik ut.

 

Kjører forresten med relativt lave settings (1280x1024, med mye eyecandy avskrudd under options i spillet), og AA og AF fullstendig av.

 

Mitt tips er at det er minnebegrensningen som er problemet, siden det er den som er tettest opptil minimumsspesifikasjonene for spillet (virker også som det går lettere med msn og alt annet avskrudd), men uansett lurer jeg på hvordan jeg får fikset dette. PCen er stabil som et fjell, bortsett fra dette, og windowsinnstallasjonen er rykende fersk også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...