Gå til innhold

Skikkelig god kamerareim


Anbefalte innlegg

Hepps,

 

Årets julegave til meg selv skulle være ei skikkelig kamerareim. Min snart 10 år gamle Jenova-reim i neopren må sies å være oppbrukt. Jeg dro innom fotovideo i oslo, men de hadde et skuffende utvalg. Dette skulle jo være julegaven til meg selv. Nå spør jeg her, noen som har tips til ei skikkelig god reim til kameraet (Nikon D300) mitt? Pris er ikke så viktig, men den bør være solid, og gjerne fjære litt.

 

Forresten, det er kun to min til julaften starter. God jul.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker op/tech reim,du har et stort utvalg i både reimer og klips som kan kombineres.

Grunnen er at jeg kan ha kun klips på kameraet og enkelt fjerne reima.

 

Om det er noen Norsk forhandler vet jeg ikke,kjøpte min stropp"classic strap" og forskjellige klips hos B&H-photo.

 

Lagde en tråd om det,hvor ble det av den tro :hmm:

 

 

Edit:fant tråden.

Endret av Nautica
Lenke til kommentar
Fjærer Black Rapid reima, og eventuelt hvordan føles det med et tungt kamera og objektiv?

 

Nei, den fjærer ikke. Det er en solid konstruksjon som er helt utmerket med tungt kamera og objektiv, iaf hvis 5D m/70-200 2,8 IS regnes som "tungt".

Noe av det jeg liker best, er at kameraet henger på siden av kroppen og at man nesten kan dra det bak på ryggen mens man går. Samtidig er det i en posisjon der det bare er å ta tak med høyre hånd og dra kameraet opp for å være klar til skudd.

Nå finnes det jo flere BR-reimer. De har også laget en dobbel-konstruksjon for to kamera, etc, etc. Du bør kanskje se på noen tester og videoer for å finne ut hva som er best for deg?

Lenke til kommentar

Takk for utfyllende svar.

 

Jeg har sett videoer og lest en god del om BR, men har ikke fått med meg om den fjærer eller ikke. Akkurat det er i hvertfall veldig behagelig med OP/TECH, men jeg liker prinsippet med BR, da OP/TECH har en tendens til å henge seg fast over skuldra pga de myke gummiknottene under skulderputa.

 

Blir nok til at jeg bestiller en BR for å prøve, de stusslige originale reimene er i hvertfall ikke videre behagelige eller praktiske.

Lenke til kommentar
Jeg forelsket meg i Black Rapid reimen, hvor jeg bærer kameraet bak på siden av rygg/hofte. Veldig raskt å få kameraet opp i skudd posisjon, samtidig som det er ute av veien når vi trasker rundt. http://www.blackrapid.com

 

Har brukt Black Rapid i over et år. Tåler masse vekt; comfy med Nikon D3s og 70-200. Beveger meg ikke utendørs uten den reima :thumbup:

Endret av intel_inside
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da har jeg kjøpt meg ei reim fra Black Rapid. Jeg endte opp med å kjøpe modellen RS-5 (65$), og er strålende fornøyd. Bestilte den fra hjemmesiden deres, og det ble 12$ i frakt. Totalt 77$ (450 NOK). Leveringstiden var ca 14 dager.

 

Jeg har nå tatt med kameraet (D300 + div optikk) på flere lange gåturer, og merker nesten ikke at kameraet er med meg. Også er det latterlig enkelt å løfte det opp for å knipse.

 

Samboeren har allerede bestilt seg maken reim hun også.

Endret av perottol
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...