Gå til innhold

Hvordan komme inn i Panserbataljonen når jeg ikke er innkalt?


Sonsol

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nå nylig et brev fra Kystjegerkommandoen om at jeg har muligheten til å søke til opptak som Kystjeger. Jeg ble ikke innkalt i år, noe jeg forøvrig fant svært provoserende da jeg hadde toppresultater på alle tester og ble anbefalt som befal av intervjueren på sesjonen, så derfor tenker jeg at jeg må ta initiativ selv om jeg ønsker å gå førstegangstjenesten til høsten.

 

Nå har jeg fått høre litt fra personer som har hatt førstegangstjenesten, og jeg har funnet ut at jeg er mer interessert i å tjenestegjøre i en av stormeskadronene i Panserbataljonen. Hva kan jeg gjøre for å sikre at jeg havner der? Bør jeg ta kontakt med forsvaret på noe vis allerede nå? Bør jeg søke inn på en befalsskole av noe slag bare for å "komme inn"? Jeg ønsker i første omgang ikke å være i forsvaret i mer enn et år, så GBU er ikke interessant.

 

Håper noen kan komme med noen tips, råd og erfaringer om hvordan en får innpass i forsvaret uten innkallelse.

 

Vennlig hilsen Sondre

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ring nevnte nummer og mas. VPV kan være trege, så selv om de lover deg en innkallelse er ingenting garantert. Husk at panser ikke har innrykk før til august 2010.

 

Kystjeger er forøvrig en mer krevende tjeneste på visse områder enn stormer, og du får nok en meget god tjænste som kystjeger, sannsynligvis mere skarpskyting også. Men igjen, klart det er noe spesielt å være stormer:)

 

Hilsen fra esk3.

Lenke til kommentar

Det er uansett ikke aktuelt å begynne med noe før til sommeren, men jeg er blitt litt usikker på om jeg vil i PBN eller om jeg skal satse på bachelorutdanning gjennom forsvaret. Må sjekke ut litt muligheter. Kunne egentlig tenkt meg å blir siv.ing i Produksjon og Produktutvikling, men det finnes kanskje noe lignende i forsvaret?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...