Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Liten skryte tråd


MaSo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

nei, er vel ikke SÅ mye å regne på. har man bare bil-sertfikat er det jo om feks caravellen er registtrert som bil eller minibuss, om amrikanern er bil eller liten lastebil, også er det jo dissa hengerne. men med ABECEDEMST er man hel-gardert uansett hva det måtte værra registrert som ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

bare å pusse øra godt nok så går klagene rett igjennom. Så lenge man gjør jobben sin, så veit man at folk ikke har noen grunn tel å klaga. Alikevel vil 10 % av befolkningen/passasjerene ALDRI bli fornøyde. Så er bare å lære seg tel å ignorere dem på en pen måte, siden du veit de ikke er ute etter annet enn å klage uansett :)

 

Hadde den innstillinga om buss før jeg begynte som busssjåfør jeg å, men har fått et helt annet syn på det å kjøre buss nå. Er faktisk ikke så kjedlig som det ser ut som, å heller ikke så lett som det ser ut som. En buss er lenger enn en lastebil, og de veier like mye. Men en lastebil kan man kræsje å velte med så mye man vil uten at folk bryr seg...men å velte med en buss full av skole-barn skal over hodet ikke skje. Etter jeg begynte å kjøre med levende last, har jeg missta nesten all respekt for dissa "buhu, jeg veier 50-tonn og har det så fælt-på-jobb"-sjåførene. Å kjøre vogntog innebærer helt klart litt annsvar, men ikke i nærheten av så mye som det gjør å kjøre buss.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...