Gå til innhold

Hva er Windows 7 Build 7600


Reow

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
det er bra, har 7600, kjøpte pc brukt. Vet ikke om det er piratversjon eller ikke skjønner dere. men han påstod det var ekte, hvis det er 7600 så slutter den hvertfall ikke fungere :D

 

Er det en piratversjon så vil den slutte å fungere når W7 starter WGA programmet sitt....da vil den nok flagge ulovlige kopier som ugyldige...

Lenke til kommentar
hvis det er piratversjon lager jeg f*** meg problemer for han!

 

For å si det slik, har du ikke fått med en original Windows 7 plate med produktnøkkel, så er det trolig en piratkopi.

Selvsagt kan han ha tilgang til MSDNAA eller noe slikt, men slike lisenser har han ikke lov til å selge (eller gi bort) så da er det også en piratkopi.

 

Har en han kjøpt Windows 7, installert det på din pc, men beholdt platen og produktnøkkelen selv, så er det også en form for piratkopi, for hvis det er flere enn en pc som er aktivert med samme nøkkel, så vil nok de på sikt merkes som piratkopier.

 

Siden du er usikker på hva du har, så går jeg ut i fra at du har en piratkopi, om ikke hadde du fått med W7 platen og produktnøkkelen.

Du kan eventuelt se på pcen om det står et klistremerke med W7 lisens på, men hvis det er en litt eldre pc (fra før 31.oktober i år) så fulgte det ikke med Windows 7 i alle fall.

 

Hvis du høyreklikker på Datamaskin på startmenyen, velger egenskaper, og kikker nederst i det vinduet du får opp, skal det se slik ut:

 

w7akt1.jpg

 

Hvis hele feltet Aktivering av Windows er borte, så er det garantert en piratkopi.

Endret av myhken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...