Gå til innhold

Ny telefon. HTC Hero, noe annet, eller vente?


Anbefalte innlegg

Har oppdaget at den gamle Sony Ericsson k800 min begynner å se sine beste dager og er litt vel utdatert(men funker fortsatt helt fint, utrolig nok), og er som følge på utkikk etter en ny mobil til jul eller etter... Det viser seg å ikke være så enkelt ettersom jeg stiller ganske store krav:

 

Bør ha dugelig kamera

Ha rimelig åpen kildekode og grensesnitt

Takle multitasking

Ha trykkskjerm

Helst være Android mobil

Ha "rask" OS

Ha Wifi, GPS og bluetooth

Bør ha rimelig batteritid

Helst radio eller muligheter til å kunne laste ned et radioprogram.

Støtte Flash og ikke bare Flash lite om mulig?

Ikke alt for dyr og "sårbar". Vil ikke være redd for å miste den i bakken...

 

Trenger ikke å treffe på alt, men forhåpentligvis noe :p Så langt er det bare HTC hero som ser bra nok ut, og har fått svært god kritikk nesten overalt. Det jeg derimot ser er at det er svært mye nytt som kommer i 2010 som kan få Heroen til å se endel utdatert ut som f.eks:

 

 

Ny teknologi som f.eks. Mobil med TV... NFC betalingssystem osv?

Bedre mobiler: xperia, droid, htc bravo, nexus, galaxy spica etc...? Så er det vel også mulig at det blir noe nytt på android fronten når google kommer med "overraskelsen" 1. januar?

 

Så hva bør jeg? Kjøpe en HTC hero(kommer forresten android 2.0 til å funke på den?) eller en annen telefon nå? Vente og heller satse på noe bedre kommer over nyåret, evt kjøpe hero til nedsatt pris? Eller kjøpe noe billigere alla HTC tattoo og heller kjøpe noe nytt i slutten av 2010?

Endret av TheRuthless
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så hva bør jeg? Kjøpe en HTC hero(kommer forresten android 2.0 til å funke på den?) eller en annen telefon nå? Vente og heller satse på noe bedre kommer over nyåret, evt kjøpe hero til nedsatt pris? Eller kjøpe noe billigere alla HTC tattoo og heller kjøpe noe nytt i slutten av 2010?

 

Ja android 2.0 kommer til å fungere på Hero, men mest sansynligvis kommer den til å bli oppgradert rett til 2.1. Noe som gjør at Heroen ikke framstår som utdatert på nyåret. Det mener jeg ivertfall.

 

Et alternatvi er å vente på Legend som skal være etterfølgeren til Hero, men utifra de bildene jeg har sett var Heroen evig mer fet en Legend(vet ikke om det var reele bilder eller spekulasjon).

 

Kameraet på Heroen er middelmådig, og den har ikke radio så vidt jeg vet. Foruten det så er det en fantastisk mobil som du sikkert har fått med deg. I tillegg til at du kan få mobilen så billig som 3580kr tør jeg å påstå at det Heroen er et særdeles godt valg.

--

 

Har selv nettop byttet ut min gamle SE k810 til fordel for en Hero.

Endret av andreasnicolai
Lenke til kommentar

Sånn her kan man forsette i evigheter! Ganske sikker på at når NexusOne kommer ut, så kommer det igjen en bedre mobil rett etterpå. (Mobilene vil også bare bli dyrere, jo nyere modeller. Noe som igjen fører til at man blir mer "redd" å bruke den som mobil - Dette gjelder meg iallefall)

 

Nyere mobiler vil også ha nye features som feks. støtte for feks mobil-tv og NFC betalingssystem. Spørsmålet er bare kommer det til å bli brukt? Mobil-tv kommer neppe med det første, og når det først kommer blir det neppe helt perfekt på de første mobilene som støtter det...

 

Når det er sagt så er jeg i den samme situsjonen, og jeg hater å kjøpe noe nytt for så å se at noe enda bedre kommer uken/måneden etterpå. På en annen side så har jeg en så elendig mobil (2,5 år gammel SE Z610i) den dag i dag, at alt vil bli bedre på alle områder. Derfor gidder jeg ikke å vente lenger, jeg bryter "the evil circle", jeg går for HERO.

Endret av bajas11
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg sitter på gjerdet jeg også, vurderer sterkt Hero opp mot iPhone. Jeg er mac-mann fra før, og lurer på hvorfor jeg skal velge Heroen fremfor Apples iPhone (3gs) Noen som har noen stikkord?

 

Kamera er ikke et issue, egentlig. Men resten.. Hadde en HTC Touch Diamond, men den mislikte jeg og solgte den etter kort tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...