Jump to content

Leopoldleo

Medlemmer
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About Leopoldleo

 • Birthday 08/24/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan bestilles ja, men de har den jo ikke på lager. Så det må påregnes en del ventetid.
 2. - hvor bor du? skal du ha ulåst eller låst mobil? En av butikkene her i Trondheim har varslingstjeneste etterhvert som de får inn. Hvilken butikk er det som har en slik varslingstjeneste du? NetCom CitySyd har det. Jeg har linken til varslingen, men vet ikke om det å legge linken her bryter med forumregler, det får noen kloke hoder avgjøre. Hvis det også er forbudt å dele den på personlig melding så si fra. Hvis noen kan gi svar på det så kan jeg muligens dele linken. Vel, hva som deles på PM er vel fritt frem. Og jeg antar at netcom CS vil selge telefoner, så for de er det nok helt greit. De driver jo butikk =) Setter pris på det om du deler den på PM Takk!
 3. - hvor bor du? skal du ha ulåst eller låst mobil? En av butikkene her i Trondheim har varslingstjeneste etterhvert som de får inn. Hvilken butikk er det som har en slik varslingstjeneste du?
 4. Problemet med denne løsningen er jo bare det at disse previews´a lagres lokalt, og når de da attpåtil lagres i 1:1 så tar de noe hel*****s mye plass. Så ser ikke dette som en løsning.... Kanskje OK om man tar bare et par tusen bilder i året, men ikke når man er oppe i 40-50 tusen..
 5. Fantastisk premie idag ja!!! Må også si at, slikt trodde jeg virkelig ikke at folk noen gang kom til å skrive om Sigma for bare et par år siden. De har tatt steget opp i klassen til de store gutta med overbevisning!
 6. Skulle ønske at dere også hektet på et fullformatkamera i klassen D4/1D, da dette antageligvis vil bli kjøpt av proffene, og sportsfotografene sverger i stor grad til ISOegenskapene til fullformat. Det er også lettere å skille klinten fra hveten på et fullformat.
 7. Jeg ville dratt det inn i Illustrator og vektorisert det jeg.
 8. www.moderskeppet.se er veldig bra og antageligvis noen av de best forklarte tutorials der ute.
 9. Hey. Jeg jobber som fotograf og lette etter et slikt program selv, og da kom jeg over photosync som jeg fant perfekt til min hverdag. Legger inn på ipadden (6/11kr eller hva det var) og en gratis programbit på dataen, så er det bare å velge de filene man vil ha på pc/mac´n og drag´ndrop på ikonet i dokken, så vips er de over på ipadden. Man må selvsagt være koblet til samme trådløsnettverk. ubegrenset antall bilder begge veier.
 10. Sjekk slideren for spacing! Og jitter (den som du har på 100% i skjermdumpen din.) Du får uansett ikke den formen som du beskriver uten tegnebrett. (Shape dynamics fanen er egentlig unyttig uten tegnebrett) Edit: la til screendump og litt mer tekst.
 11. Den brukte maskinen med C2D prosessor og SSD vil føles meget kvikkere enn en ny maskin med i5 sandy bridge og ordinær roterende harddisk. Har akkurat gått over til SSD selv, og det ytelsesløftet er det ikke noe cpu-bytte som kan gi deg. PS: Når du kjøper SSD; sørg for at det er en med støtte for TRIM.
 12. 50mm 1.8. Skal man ha noe bedre en dette blir det også fort uhyggelig dyrt.. 85mm 1.8 er vel neste som er overkommelig priset.. Man får vel ikke mer "bang pr buck" en med en 50mm... Man lærer også å zoome med beina med denne, en kjekk feature!
 13. 600ws er mer en nok.. Funker også i de aller aller fleste fall utendørs med mindre man snakker mange mange meter fra motivet.. Selvsagt også avhengig av hvilken forsats man bruker.. En som sprer lyset, en globe eks, vil ikke ha samme "guffe" ute som en reflektor.. Har selv ikke hatt noe problem selv med 400ws lamper utendørs i sollys.
×
×
 • Create New...