Gå til innhold

PS3 kåret til årets plattform (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Xbox 360 2010 AAA titler

 

Halo Reach, Mass Effect 2(PC også microsoft plattform) Supreme Commander 2,Fable III.

Classic: 1080p Perfect Dark 1 (var på N64)

 

Det er de jeg vet om spesielt bare til X360\PC.

 

De fleste andre kule spill kommer på begge plattformene :)

 

PS3 2010 AAA Titler

 

MAG, Heavy Rain, God of War III, GT5.

 

Det er de jeg vet om spesielt bare til PS3.

Kilde: Gamespot datoer.

 

Det er mulig jeg kjøper halvparten av spilla som finnes på begge plattformene til PS3en, siden jeg har begge konsollene og 360 harddisken begynner å bli full.

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

At utgiverane har takla piratkopiering i fleire tiår, som om problemet har vore i like stor skala, er bullcrap. Det var ikkje før torrents kom på bana at det vart eit skikkelig stort problem.

 

Eg kjøpar aldri teorien om at folk flest testar spel via torrentdownload før dei eventuelt endar opp med å kjøpe spelet(anna enn Multiplayerspel). Når ein først har tatt seg bryet i å laste ned og innstallere spelet så blir ein gjerne sittande nokre timar. Då er det ikkje så freistande å gå ut og kjøpe spelet og starte heilt på nytt igjen!

 

Det er ein forferdeleg piratkultur som rår per i dag som er destruktiv for bransjen. Den har sjølvsagt fått fart i lovleg digital nedlastning samt andre tiltak men elles er det ikkje eit stort lys å sjå i enden av tunnelen.

 

Desse unnskyldningane piratane kjem med, entan DRM, pris, langt å gå til butikken, osv har igrunnen ikkje særleg rot i røyndommen. Folk flest berre veit at dei har moglegheit til å piratkopiere dataspelet slik dei kan prioritere pengebruken annleis.

 

Å piratkopiere på konsoll er ein mykje meir komplisert prosess med konsekvensar. Difor er piratkopieringa minimal i forhold.

Endret av AshtraY
Lenke til kommentar

Tror neppe det er så enkelt du vil ha det til, AshtraY...

Jeg er vel neppe den eneste som faktisk tenker slik jeg gjør; "Nå har jeg spilt gjennom spillet og gid, var det morsomt! Like greit å bare vise min støtte til utviklerne og kjøpe det". Jeg driter da loddrett i om det er en én- eller flerspiller. I Bioshock (har ikke spilt System Shock) var historien meget god, grafikken lekker, null bugs og rett og slett gøy gameplay. Jeg vil neppe spille spillet mer, men har allikevel kjøpt det.

Dessuten så tror jeg neppe at folk som sier "gidder ikke å gå til butikken" bruker en slik unskyldning alvorlig. Herregud, jeg gidder jo heller ikke gå til butikken for å kjøpe et spill rett etter at jeg har rundet det (i pysjamas klokken 04:02), men er jeg i, for eksempel kvadrat, så stikker jeg jo innom en slik butikk og kjøper spillet, eventuelt VENTER til de kommer med en samlepakke (slik som med neverwinter nights).

Og for å være ærlig... Hvem er det som piratkopierer? Jeg tipper på at flertallet er folk som ikke helt har muligheten å kjøpe spillet (resten: rævhål); har ikke penger nok, kanskje ingen fysisk butikk i nærheten (du skal dra langt for å kjøpe spill når du bor på bygda i Polen...) og det kan hende noen har problemer med aldersgrensen (Australia?). Selv er jeg student og i en lengre periode hadde jeg så vidt penger nok til husleie, mat og andre ting som var pri 1. Derfor lastet jeg ned spill, men nå som jeg er bedre økonomisk stilt, så retter jeg opp gammel skade og kjøper de spillene jeg likte da og de som jeg liker nå ;)

Og ja, jeg hater DRM. Derfor, om det er mulig, så hacker jeg hvert eneste spill som jeg LOVLIG eier for å slippe bryet med å sette in cder.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...