Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg vil ha ham! Hvordan forføre i løpet av én kveld?


Gjest NewGirl

Anbefalte innlegg

Gjest NewGirl

Jeg skal på fest til fredagen. Da kommer en gutt jeg er VELDIG interessert i :D. Jeg vil ha ham! Ikke snakk om sex her forresten. Det er ikke hovedmålet, men å eventyelt få ham som kjæreste. Jeg vil helst vente med sex til vi er et par :). Vi har ikke snakka mye eller flørta noe, og jeg er usikker på om han er interessert. Så: hvordan skal jeg gå fram? Hvis noen kunne gitt meg en steg for steg guide hadde det vært PERFECTO! :D

 

PS: Vi er begge i beygynnelsen av tjueåra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes alltid det er enklest å komme i kontakt med andre på vors. Dersom du skal på vors med han så prøver du å flørte litt med han der. Så når dere kommer på festen med masse flytende mot innabords, begynner du å danse med han. Begynn gjerne litt rolig og dans tettere og mer seksuelt etterhvert. Dersom han ikke er den store danseløven kan du fortsette litt på flørten og kanskje ta steget videre til litt kyssing/klining. Så gir du nummeret ditt til han på slutten av kvelden.

:)

Lenke til kommentar

Det finnes vel ikke noen direkte oppskrift på slikt, den som hadde funnet på en sånn hadde vel tjent seg styrtrik...

 

Men laaange blikk, litt tilfeldige dult borti kanskje - så merker du fort om du har noen sjans eller ikke. Når det gjelder flørting - alle liker komplimenter, si at han er fin på håret eller lukter godt eller noe. Så er praten i gang. Vær blid og postitiv - og interessert i det han sier. Resten burde komme av seg selv? :)

Lenke til kommentar

Kle på deg pent antrekk, bruk god parfyme og bruk den sminken som gjør deg penest. Alle gutter liker å se vakre femine jenter! :) Siden dette er en kar du føler noe for så er du kanskje litt nervøs? Da er det ikke dumt å kanskje ha litt alko innabords for å lette litt på trykket! Men pass på det ikke blir formye iløpet av kvelden. Ikke særlig sjarmerende å se jenter fulle :p

Og hvis du i starten viser små tegn til interesse så reduserer du "arbeidet" til gutten betraktlig! Blir da mye letter for gutten å være se selv. Det føler ihvertfall jeg:)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...