Gå til innhold

Musikk CD blandet med vanlige filer...


Anbefalte innlegg

Er'e noen som veit åss'n man kan brenne en CD slik at alt som heter DATA-TRACK ikke synes som et eget spor i CD-spiller'n (f.eks Mixed Mode i Nero)? Hvis jeg f.eks brenner en cd med 15 låter, viser cd-spiller'n 16...data track som nr. 1... :grumpy:

 

Mange original CD'r man kjøper i butikker (f.eks Goliath Tour 2002, Live at Goliath 8 osv...) har video på CD'n, men som ikke vises i Cd-spiller'n ... jeg har prøvd å brenne "på samme måte" som dem (legge alt annet enn musikk i en skjult mappe) også brenne det...men neida... anyone that knows?!?! :shrug:

 

 

-Peat

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette gjøres ved å lage en flerøkts-CD-ROM (multisession CD) med musikken i den første økten og dataene i den andre. En vanlig CD-spiller ser kun den første økten og vil bare spille av sporene i denne, mens en CD-ROM-stasjon vil skumme gjennom alle øktene og bruke TOC-en (innholdsfortegnelsen) i den siste økten, som ikke inneholder noen referanser til musikken på CD-en.

 

Da jeg drev på med dette fantes det øyensynlig ikke støtte for flerøkts-musikk-CD-er i Nero, så jeg benyttet i stedet Easy CD Creator til å brenne en åpen flerøkts-CD med all musikken i én økt. Dataene kunne så brennes etterpå i en eller flere dataøkter på den samme CD-en (som for øvrig også kunne lukkes i denne prosessen), både med Easy CD Creator og Nero.

 

Siden den gang har følgende instruksjoner blitt lagt til i det nettbaserte hjelpesystemet til Nero:

 

If you do not need the additional information as shown under (***) but just want to burn a CD on which the last track is a data track and all previous ones in contrast are audio tracks, then you can create a sort of "CD-Extra for the porr".

 

To do so, please proceed as follows:

 

  • and burn on an emtpy CD with the following settings:

In the register card burn in the field behind burning method remove the tick marking Disk-At-Once so that you can burn in TAO (Track-At-Once) mode.

In the register card burn in the field CD fixation also remove the tick.

[*]Then select CD-ROM (ISO) and burn on the smae CD with the following setting:

In the register card File options set the format Mode 2/XA .

Har ikke testet dette, men det burde fungere!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...