Gå til innhold

Cosair tx 750 vifte?


ekl1tz

Anbefalte innlegg

Når min corsair tx 750 var ny gikk den klokkereint. Men etter ei stund begynte vifta å bråke veldig. Lyden kan beskrives som en hakete høyfrekvent lyd. Den varierer i styrke. Jeg har ikke lengre garanti på den, så jeg lurte på om det går å erstatte vifta med en ny en? I tilfelle, hvilken bør jeg prøve?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er vel en 120mm vifte i bunnen av den tror jeg, så uansett vifte i den størrelsen er vel greit.

Det som kan bli et problem er hvis kablene til den gamle vifta er lodda fast, da må du eventuelt kappe de og skjøte eller legge viftekabelen ut av kabinettet.

 

Av vifter kan jeg anbefale Noctua NF-S12B FLX(prisguiden!), bytta alle kabinett viftene og prosessorvifta til de. Tok ikke den i strømforsyninga, har jo enda reklamasjonstid igjen på den.

Lenke til kommentar

Liten korreksjon, TX750 bruker en 140mm vifte. Som oftest er det en enkel jobb å bytte vifta i de fleste PSUer, med mindre man har en Enermax-PSU. (De bruker pr i dag sin egen patenterte viftetype). Hva er det du har gjort med Corsairen din for at garantien ikke lenger gjelder? Corsair kan være litt fleksible akkurat der, i alle fall etter hva jeg har sett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...