Gå til innhold

Nokia 5800: vekkerklokka ringer tre-fire minutter etter tiden


Gjest Slettet-376f9

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-376f9

Som tittelen sier, vekkerklokka på denne telefonen ringer noen ganger tre, andre ganger fire minutter etter tiden jeg har angitt. Noen som vet hva som er feil? Jeg tror ikke at det er snooze-funksjonen som slår inn, siden jeg ikke rører telefonen på det tidspunktet den skal ringe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært i kontakt med Nokia og fikk dette svaret:

 

Når det gjelder alarm klokke har jeg desverre ikke noen løsning, annet enn å si at Nokia er kjent med problemet og arbeider for å rette dette i en senere oppdatering. Det kan virke som at problemet oppstår hvis man får uleste sms-beskjeder og har satt telefonen i auto-lock og batteriet er nesten tomt. Stemmer dette med dine erfaringer?

 

Dette stemmer IKKE med mine erfaringer, da den ringer for sent nesten uansett om batteriet er tomt, full, halvladet eller om jeg har nye meldinger eller ei. Jeg har programvareversjon 31.0.008, og hadde samme problem med 30.x.xxx.

Lenke til kommentar

Oppdaterer nå, så får vi se. Blir å ligge våken hele natta for å vente på at telefonklokka ringer :p Hadde vært fint å fått tilbake snarveiene i ventemodus også...

 

Edit: Kan i hvertfall konstatere at snarveiene på startskjermen fortsatt ikke er tilbake. Kontaktlinje er det eneste som fungerer. Programvaren er dog datert 03.11.09, så det er vel kanskje ikke den aller siste oppdateringen? Regner med at jeg må vente på Netcom-brandet versjon av den nyeste oppdateringen >:(

Endret av Pellick
Lenke til kommentar
Nå har jeg V 31.0.101 på min 5800, datert 16.9.2009 (javel...), og problemet er fortsatt der.

 

Problemet her er vel da at vi er Netcom-kunder og at siste programvareversjon må godkjennes av Netcom før den frigis for installasjon på våre telefoner. Vi må altså vente til de får ut finger'n :)

Endret av Pellick
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9
Til dere som har dette problemet. Har dere prøvd å slå av auto-oppdatering av tid? (Hvis 5800 har denne funksjonen) Dette har vist seg å skape trøbbel på mange telefoner.

Takk for tipset! Auto-oppdatering er av, men problemet er der likevel.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...