Gå til innhold

Spillertråd - Robin van Persie


Prinz Poldi

Anbefalte innlegg

11. Robin van Persie

gun__1257149435_spurs31102009_7.jpg

 

Navn: Robin van Persie

Draktnummer: 11

Nasjonalitet: Nederland

Fødselsdato: 06.08.1983

Fødested: Rotterdam, Nederland

Posisjon: Spiss

Høyde: 188 cm

Overgang: Feyenoord (£2.75M)

Kontrakt: 2014?

Arsenal-debut: 08.08.2004 vs Manchester United

Tidligere klubber: Feyenoord

 

Informasjon om spilleren:

Robin van Persie vokste opp i Rotterdam som en sønn av to kunstnere. De ville begge at han skulle følge deres eksempel, men Robin valgte fotball. Han begynte sin karriere i Feyenoord, men selv om han gjorde det glimrende på banen, kom han i klinsj med daværende trener Bert van Marwijk, som ikke så noen annen utvei enn å selge han til Arsenal. Wenger fikk advarsel fra flere hold at van Persie var en vanskelig mann å ha med å gjøre, men under Wenger viste han med en gang en langt større modenhet. Robin ble, som Thierry Henry noen år før ham, gjort om fra venstre ving til spiss, med stor suksess. Robins eminente nærteknikk, finter, vendinger og mottak gjør at han anses som en av de mest teknisk begavete spillere i verden. Robin har i hele sin karriere slitt med mange skader, som gjør det vanskelig for han og nå sitt fulle potensial, men alle vet hva han er kapabel til. Arsenals beste angriper har aldri vært bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
Fantastisk video! Ah, det er så utrolig trist med alle skadeproblemene hans. Jeg er overbevist om at han hadde vært en av verdens beste spillere om han hadde fått sjansen til å spille noen sesonger uten skader. Håper han kommer tilbake i toppform!

Slik som han spilte denne sesongen er han blant verdens beste. Van Persie har en vanvittig evne til å ta ned ballen, vende på femøringen og skyte utagbart i hjørnet, som gjør han til en fenomenal target-man, men han er også glimrende i det oppbyggende spillet. I en 4-3-3 kom han til sin rett, og var rett og slett ustoppelig. Får han en skadefri sesong skyter han oss til pokaler, det er jeg sikker på.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...
"He is expected to return but don't expect miracles when a guy has been out for such a long time," said Wenger.

 

"But we are happy to have him back and he is physically, fitness-wise, in a good shape. So we have just to get him back to full team fitness - that will take two to three weeks maximum.

 

"I would say two weeks but after that when you start to play you are not at your best. You have to get a few games to get back to your best."

 

:new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...