Gå til innhold

Den store Call of Duty: Modern Warfare 2-tråden! -Generell diskusjon


tanngarden

Anbefalte innlegg

tenkte det kan jo lages en tråd om dette spillet og på linje med andre store spill!!

 

fikk kjøpt meg dette i dag og måtte jo selvsagt teste dette ut( utnytta litt fri fra jobb mens barna var på skole og barnehage :thumbup: )

 

jeg har ikke testa singel delen da jeg syns online er mye artigere!

Mitt førsteinntrykk var at dette var detaljert, veldig mye mer detaljert syns jeg, mye av menyene var veldig likt, noe jeg syns er bra da det er enkelt!!

masse rare ting å hjemme seg bak og mange flere muligheter til å "gå seg bort" da jeg ikke er kjent med banene og enkelte har så mange rare ganger og veier man kan gå..

grafikkmessig veldig fornøyd!

 

hvordan våpnene og andre perks er kan jeg ikke si for mye om enda da jeg bare så vidt har testa ut noen av dem..

 

ser frem til i kveld for å teste ut dette mer!!

 

 

fint om andre kan poste hva de syntes om spillet!!

 

ps: kom gjerne med hva dere syns er pluss og minus med denne 2^ern ;) ;)

Endret av tanngarden
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter andretime på skolen i dag fikk jeg en elev til å si til læreren at jeg var hos rådgiveren, noe jeg selvsakt ikke var.

Jeg møtte opp før åpning hos elkjøp, å når turen hadde havnet i kassen var køen en 10-15 meter lang hvor alle hadde én eller flere kopier av modern warfare 2. Det beste ved alt var at jeg var så rask at jeg bare kom 15 min forsent, å siden jeg sa at jeg hadde vert hos rådgiveren så fikk jeg verken anmerkning eller forsentkomming.

 

On-topic.

 

Jeg synest dette spillet ga meg et sterkt førsteinntrykk. Beste siden MW(1) som var det første spillet jeg kjøpte til ps3. Å jeg har kjøpt 30 spill mellom de.

Dette er det krigsspillet jeg synes relaterer sterkt til omgivelsene i afghanistan/iraq (usikker) og gir meg en virkelig følelse av å være i krig.

Scenematikken i spillet er fantastisk. F.eks starten på cliffhanger som de fleste har sett er noe av de sjeldne og eyecandy for "troverdigheten".

 

Jeg holder fortsatt på med "Cliffhanger" banen så har ikke så mye mer å si om spillet, men mye som er sakt, sier mye om hvordan resten av spillet er utført, så jeg gleder meg til å fortsette videre. Dette spillet vil jeg tro har en enorm gjennspillings verdi.

 

Gleder meg til å spille online! :woot:

Lenke til kommentar

Patch 1.01 skaper en del trophyproblemer. For meg var det enkelte trophies som jeg ikke fikk da jeg skulle, men en restart av spillet så ordnet det seg. Skulle og ha fått noen spec-ops trophies, men eneste måten å få de på var å slette game data (ikke save) og ikke oppdatere til patch 1.01. De jobber med en patch som skal fikse alle trophyrelaterte problemer. Den eneste måten for å være helt sikker på at trophies fungerer akkurat slik de skal, er å ikke oppdatere. Den store baksiden med det er at du må oppdatere om du skal spille på nett. Forhåpentligvis kommer patchen fort.

 

Har spilt ferdig campagin sammen med en venn, og det var fantastisk. Holder på med litt spec-ops for meg selv nå, er moro det og, men et par er ganske vanskelige. Dessverre har jeg ikke sjans til å få spilt noe som helst online, usikker på hvorfor. Muligens bare at det er altfor stor trafikk på serverne.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...