Gå til innhold

Hacket account, merga med battle.net account


Anbefalte innlegg

Halla balla..

 

Eh, jeg sliter litt nå, for noen har merga accounten min med en Battle.net account.. Hvordan går dette egentlig ann, uten at han vet epost/secret answer osv?

 

Det som skjedde, var [Regelryttere se bort] at jeg skulle bytte account med en kis, så vi forveksla brukernavn og passord.. JA, jeg VET dette ikke er lovlig, og jeg VISTE jeg kom til og bli scamma fra første sekund. Men tenkte jeg kunne nå prøve, for jeg hadde jo alltids secret answer osv osv osv.. Anyhow, jeg skulle logge på hannes account, og da sto det at "Service unavailable".. Greit nok, jeg ser på msn og skriver han ikke kom inn på min heller, noe som er bullshit, for jeg prøvde og logge inn på min account, og får opp: Please log in with your associated Battle.net account.

 

Når jeg logger in-game står det at jeg er merga med en Battle.net account, og må skrive inn det nye brukernavnet.

 

Han påstår fortsatt at han ikke har gjort noe med min account, og at han ikke kommer inn på sin heller, noe jeg VET er bullshit.

 

Hva bør jeg gjøre nå? Og hvor teit er det ikke at han kan merge accounten "bare" med og vite passordet? Det er jo idiotisk, skulle vært noe epost greier også for og gjøre det..

 

Så jeg spør, hva bør jeg gjøre nå? Hva kan jeg gjøre for og få accounten tilbake??

 

KKTHX ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel ikke vært utsatt for det samme , men veit folk har fått igjen accounten sin ved å hevde at de har blitt hacket. deretter så må de oppgi cd nøkkel etc.

 

bare for all del ikke nevn noe om account sharing , bytting.

 

og igjen ikke opplevd dette personlig så ta det med en klype salt , du kan jo prøve å logge inn med en friends account( han har mest sannsynlig changed navn ,så sjekk med dem om de ser noen nye på friends lista , evt om du ikke er der lengre som betyr at han har transferret og blizzard er din siste utvei ) og true han med at du vil reporte han( begge account vil risikere å bli bannet tough hvis du gjør det ) , med litt flaks gir han deg tilbake accounten.

 

edit: ta og prøv med å recovere passordet igjen ,services skal være tilgjengelig nå( skjer jo titt å ofte at det er noe probs med account management i wow ) , men mulig det fucker opp hvis han transferret charen til en battle.net account.

Endret av snoke
Lenke til kommentar

Men altso når ein merger konto så får ein vel ein mail til den mail adresse som din wow konto er registret på. Og denne personen må gå inn der, og trykke på sånn godta lenkje inne i mailen frå blizzard for at mergen skal bli komplett.

 

Greit nok at din mail har han jo (reknar med at du bruker msn mailen din til wow kontoen også), men dersom du ikkje har same passord både på WoW og din epost, så forstår eg ikkje heilt korleis det går føre seg.

Lenke til kommentar
Men altso når ein merger konto så får ein vel ein mail til den mail adresse som din wow konto er registret på. Og denne personen må gå inn der, og trykke på sånn godta lenkje inne i mailen frå blizzard for at mergen skal bli komplett.

 

Nope. Man trenger bare passord.

 

 

edit: Hahahahaha. Eid, Piniz. eid.

Endret av Lunicks
Lenke til kommentar

Gir du en person brukernavn og passord så gir du han full kontroll over kontoen, det burde være ganske opplagt.

 

Slike hemmelig svar greier er bare for å få tilgang til kontoen hvis du har glemt passordet. Det gir ingen sikkerhet om du har gitt noen passordet ditt ettersom de lett kan endre svaret.

 

Forhåpentligvis har du lært av dette og ikke gjør det igjen.

Lenke til kommentar

Til dere som lurer, en merge med battlenett krever 2 ting, kontonavn +passordet.

Vist man leser på Eu bliz forumet (eller usa forumet for den del) finner man mange som har blitt hacket og fått sine kontoer merget, enten ved sosial engineering eller keyloggers (de 2 vanligeste ihvertfall).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...