Gå til innhold

Problem: Fallout 3 krasjer når jeg skal ut til wastelands.


Anbefalte innlegg

Har for første gang prøvd en del Mods til Falloout 3 og har spilt vel 20 timer nå snart tenker jeg. Ingen store problemer hittil, ett bare ubetydelige krasj kansje. Men nå er jeg på oppdraget som hører til Tennpenny Tower, jeg skal prøve å hjelpe ghoulsene med å ta over tårnet. Problemet er att hver gang jeg skal prøve å komme meg ut fra tunnelene hvor man finner Rou og misfostervennene hans så kræsjer spillet. Klarer ikke å loade wastelands eller noe sånnt, har prøvd alle de 3 utgangene inkludert Tennpenny :(

Spillet klarer akkurat å lagre før det kræsjer, så jeg kan se bildet av wastelands på savegames når jeg går inn i gjenn men det bare kræsjer hvis jeg prøver å loade de.

har selvsagt ikke lagra rett før jeg går inn i tunnelene og de eldste savene mine er alt for gamle, har uvanen å bare trykke på quick-save hele tiden uten å lagre skikkelig. Men det går fint å gå ut av Vault 101 i starten så er ikke selve wastelands som er problemet (trur jeg)

 

Modene jeg har er FOOK, Fellout ett par companion mods, og en power armor mod. Har fungert en god stund så ser ikke helt hva problemet kan være.

Har prøvd å skifte rekkefølgene på modene men ser dårlig ut.

Noen som har noe tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Modene jeg har er FOOK, Fellout ett par companion mods, og en power armor mod. Har fungert en god stund så ser ikke helt hva problemet kan være.

Har prøvd å skifte rekkefølgene på modene men ser dårlig ut.

Noen som har noe tips?

Fellout ja, ligger litt i ordet da at du detter ut da, desverre :)

 

Real deal:

Om du har lastet ned, er det cracken din som er dårlig så lite du får gjort. Om du har kjøpt spillet, trur jeg ikke på deg :p

Lenke til kommentar

Kan du poste hele load-orderen? Det er bare å velge 'copy load-order to clipboard' i FOMM. Hvilken versjon av Fallout 3 bruker du? Du bør dessuten bruke FO3MasterUpdate med FO3 v1.5 og senere. FOOK har noen problemer tror jeg. Uansett, prøv å deaktivere en for en mod, og se omd en stabiliserer seg.

 

Hvis problemet løser seg, unn deg selv noen mod som denne, denne, denne og denne; 100% norskproduserte er de óg :thumbup:

 

Edit: prøv også å teleporter deg vekk med konsollen, 'coc MegatonEntrance'

Og du vil kanskje få bruk for CASM, en automatisk saver. Bare sørg for at du har FOSE da.

Endret av ArtistenT
Lenke til kommentar

det var en companion ved navn Mika som gjorde att alt klikka, Fellout er det ingen problemer med den fjerner jo bare det stygge grønne filteret og som er gjennom hele spillet pluss noe vær :) bare fjerna henne så var alt bare gleder. Rart for hadde hatt den på en stund.

Spillet er kjøpt.

Trudde en stund det var FOOK, men var ikke så uheldig :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...