Gå til innhold

[Kjøp] Windows 7 til flere datamaskiner


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer sterkt å kjøpe Windows 7, men jeg har 2 datamaskiner en Laptop og en stasjonær. Hjemme så har vi også flere maskiner så det blir rundt 4 maskiner da som kan ha Windows 7, forløpelig er det bare mine 2 maskiner. Fins det en utgave av Windows 7 som har > 2 lisenser? Jeg vil ikke ha en oppgradings versjon av Windows 7 siden bare 2 av datamaskinene har Windows installert, de to andre har Linux (Ubuntu og Mint). Jeg vil helst ikke gå over 1200 (med frakt). I den stasjonære har jeg 3GiB RAM, og planlegger kanskje seinere å oppgrade med mer RAM. Skjermkortet har 512MiB, så det går akuratt med 32-bit, lønner det seg da å kjøpe 64-bit, selvom de andre datamaskinene i huset har bare 2GiB RAM?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden du ikke vil ha oppgraderingsversjonen, så utelukker du familiepakken til Windows 7 (som gir deg 3 lisenser til 1.088 kroner ink frakt, eks norsk moms + tollgebyr)

 

http://samfunn.myhken.com/?p=777

 

Da har du ingen andre muligheter til å kjøpe x antall fullversjoner, og da blir det jo fort dyrt. Selvsagt, du kan kjøpe x antall OEM lisenser, om du ikke har planer om å bytte pc med det første, eller hovedkort.

Da slipper du jo billigere unna.

 

Det finnes ingen andre familiepakke løsninger, og det er heller ikke lekket noen planer om å tilby andre familiepakke løsninger enn den som finnes nå.

Ergo: Du har ingen mulighet til å kjøpe 2 lisenser noe billigere enn to enkelt lisenser.

 

2 fullversjoner av Home Premium: 2.948

2 OEM utgaver av HP: 1.602

2 oppgraderings utgaver av HP: 1.590 kroner

 

Prisene på amazon.co.uk har jo steget bra i det siste, så det er ikke så mye mer å spare der nå, med unntak av familiepakken da.

Endret av myhken2
Lenke til kommentar
Ok da får jeg se om jeg finner XP-plata, og installerer det på Laptopen, og så går jeg til innkjøp av familiepakka.

 

Høres ut som en god løsning. Da har du to lisenser til dine pcer, og en ekstra om en av familiens to andre pcer skal oppgraderes en gang.

Windows 7 skal jo være i salg i to - tre år i alle fall før Windows 8 dukker opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...