Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Opera vs IE?


Anbefalte innlegg

igjen, de aller fleste operabrukere har IE liggende på maskinen...

Du tar så feil, så feil. Jeg har sikkert sagt det hundrevis av ganger i denne tråden; hva med de som kjører Linux? Hele det offentlige i 2 store land har allerede konvertert, hva blir da konsekvensen for de sidene som bare er IE-vennlige?

 

Nei, dette blir for trangsynt for meg... :shrug:

 

jeg hadde konsentrert energien min på de 95 prosentene som bruker IE, ja.

For det første, 95% er feil. En nylig undersøkelse et universitet i USA utførte, viste at 90% av Internetts 'befolkning' benytter en eller annen IE utgave. Det vil si at prosenten for IE har gått drastisk ned (ja, regn ut hvor mange brukere 5% er) - og den bare minker, særlig siden Linux begynner å bli mer og mer vanlig som desktop OS.

 

Det du snakker om, er for deg selv - og har ingen tilhørighet i den virkelige verdenen.

 

I 'bedriften' jeg jobber i (700-1000 ansatte), så benytter vi hverken IE, Outlook, eller MS Office, men isteden Opera/Netscape, Lotus Notes og OpenOffice/Lotus-pakka. Det har vi spart en hel masse med penger på, og virus eller ormer har vi aldri noe problemer med.

 

Men vi har hatt problemer med enkelte websider med spesielt IE inhold som ikke funker. Konsekvensen av det er at siden ikke kan benyttes, og vi benytter kanskje en annen leverandør/whatever istedenfor, hvis det f.eks. er produkter vi leter etter. Det vil si at den leverandøren har mistet en hel masse med penger fordi siden deres bare kan benyttes i IE.

 

Hadde vi to konkurrert på å få en webdesign-kontrakt, så hadde iallefall jeg hatt fordelen med å kunne si at 'ALLE' kan benytte siden/innholdet uansett OS/browser. Det kan ikke du.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...