Gå til innhold

bin Ladens gjeng truer Norge!


Anbefalte innlegg

bin Ladens gjeng truer Norge! Nå har får vi igjen får å ha en sleike-rumpa-til-bush-regjering!!! F**n, kan ikke noen FJERNE bondevik og co før de ikke bare sender landet på dynga, men også er medskyldige i at nordmenn nå kan bli sprengt i filler!!

 

Kanskje bondevik og devoll bør skjønne noe nå???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990

Og hvordan truer bin Laden Norge?

Hvordan er Norge sleik-rompa-til-Bush-regjering?

Siden de ikke støttet krigen? :lol:

bin Laden vet ikke hvor Norge er en gang... :wink:

 

Nei, du får komme med noen sakelig grunner til å vise hvordan bin Laden truer Norge før noen kan ta dette temaet seriøst.

Lenke til kommentar

Det var på TV2-nyheten da jeg skreiv det. De viste en video hvor en høyere leder i al quadia (eller hvordan det skrives) oppforder muslimer over hele verden til å angripe amerikanske, britiske, australske og norske ambassader og interesser for "å få de ut av våre land". Regjeringen var ganske raske etter krigen å tilby å sende ned styrker, noe som dermed vil oppfattes som en del av oppkupasjonsstyrken. I tillegg har Bondevik og Devoll vært ganske USA-vennlige og smiskeste nå etter Irak-krigen.

 

Om det virkelig er pga Norges bidrag til Irak- og Afghanistan-krigene at de nå truer oss, er ikke visst, men det var det første som falt meg inn...

Lenke til kommentar
Al Qaida er jo en gjeng med gærninger. Vi kan ikke la dem diktere hvilken politikk Norge skal føre.

 

Jeg er enig med deg der, men det skal ikke USA heller gjøre! Og det er tydeligvis en ting hverken Norge eller USA har forstått; at vold avler vold! Man kan ikke regne med å føre krig uten at man taper på det! Resultatet så vi på nyhetene, Norge er nå utpekt som et terrormål... Man kriger mot mennesker som ender opp med å ikke ha noe å tape lenger... Verre fiende finnes ikke... og en del av disse igjen tar'n enda lenger og går inn i organisasjoner som al qaida. Seffer'n vil de ta igjen!

 

Ikke misforstå meg, jeg støtter overhodet terroren fra al qaida, men jeg støtter ikke terroren fra USA heller! Og som det sies, er man med på leken må man tåle steken... Bare synd at flertallet var i mot krigen din da, Bondevik!!![/i]

 

Uff nei. nå skal jeg se Matrix på kino, får håpe jeg får vekk tankene litt...

Lenke til kommentar

olje er kansje et stikkord?

Saudi-Arabia, Iran, Statoil, Hydro. Kan dere skjønne hva jeg mener nå?

Se de sammen med Al-Qaida's uttalelser for en stund siden da de sa at lander som trengs å befris var land som blandt annet Saudi-Arabia, Marokko, Nigeria etc..

 

Og vi driver med olje-virksomhet nede i der, ja, det er nok kansje ikke så populært blandt Al-Qaida.

 

Og de sa jo at land som Norge, Australia, Storbritania og USA sprer korrupsjon og skaper velfærd til seg selv osv bla, bla, bla...

 

Ja, det kan nok være en grunn.

 

En annen grunn kan jo være at vi sendte Jagerfly til Afganistan, og familien til Ayman al-Zawahri ble visst drept, og han vet nok da ikke hvem som drepte dem, det kunne være hvem som helst av de som sente jagerfly, og da så måtte han ta Norge med, for han ønsker hevn?

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=60483

 

Eller det kan jo være at Al-Qaida har visst om en eller annen lokal gruppe som har en plan klar for å slå til mot Norske interesser? og derfor tok dem med?

 

Hvem vet, det får vi kansje ikke et svar på, men må si dette kom som et sjokk på meg, regna med at Norge var en av de landene i vesten som var minst trua, det landet som det var minst sjanse for at det skulle bli satt ut terroråtak mot, men men....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...