Gå til innhold

er Viewsonic 19¨ P90F et godt kjøp?


Anbefalte innlegg

Ja, prøvde meg på purity jeg også. Men skjermene er ufokusert midt i bildet. Eller for å prøve å forklare, de er ufokuserte til venstre for midten, fra topp til bunn av bildet. Og feltet var ca 5-6 cm bredt. Mildt sagt plagsomt når man leste tekst f.eks.

 

Purity innstillingene var det nærmeste jeg kom å løse problemet, men som du sier. De fokuserer på å fikse uklarhet i hjørnene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De to horisontale stripene er jo et kvalitets-stempel egentlig så det er bare kos når jeg ser de på en skjerm. :D Den gamle Sony 17" monitoren min har de også.

 

 

For de som ikke har sett disse trinitron stripene og er skeptiske, kan jeg fortelle et de er mikroskopisk tynne. Du kan kun observere dem når bakgrunnen er lys (den må nesten være hvit). De fleste som sitter foran min Sony FW900 skjerm ser ikke dette før jeg gjør dem oppmerksom på stripene.

 

Uansett: Hva med en av disse skjermene HER

 

Skjermene har vært leasa, men se prisen!

Jeg kjøpte min Sony skjerm fra Multicom og er mer en fornøyd. Den skulle også ha vært leasa, men da jeg fikk den kan den umulig ha vært i bruk før. Eska var uåpna, og all plast osv. rundt skjermen kan umulig ha vært tatt av og satt på igjen.

 

Rune.

Lenke til kommentar

jeg har og en p90f, og syns den er for uklar i høyere oppløsninger. teksten blir anstrengende og lese selv om den er mer enn stor nok. fargene er jo meget bra da..men det hjelper ikke når det ikke blir skarpt nok. synd egentlig, for det er lenge siden jeg har sett en kulere skjerm designmessig. men så er det jo engang sånn at det er det på skjermen som skal telle.

 

blir nok å bytte til en syncmaster 957mb, hørt mye bra om den!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...