Gå til innhold

Musikkinstrumenter i prisguiden?


Bergs

Anbefalte innlegg

Ein funksjon eg saknar på Prisguiden, faktisk heile nettet, er å søke etter musikkinstrumenter og då spesielt gitarer (elektriske og akkustiske gjerne), el-piano, samt forsterkere, combo, topp/bunn, pedaler og brett som Guitar-Rig 3, gitarstrenger, jackkabler o.a.

 

Dette er eit landskap som er særs vanskeleg å finne fram i og ein må leita seg gjennom mange nettbutikker med altfor høge priser. Denne bransjen treng rett og slett litt prispress og konkurranse. Dobbel pris frå USA er uhørt!

 

Er dette noko som kan implementerast?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Butikkene må bli med på dette, de må betale for det.

Kan ikke legges inn bak ryggen, hadde vært bra om dette kom på plass/var mulig å gjøre.

Ah, sånn å forstå. Er det likevel gjennomførbart eller? Skjønner alt blir meir komplisert då, og nettsidene til mange av desse nettbutikkene er jo latterlig dårlege i forhold til sine amerikanske motstykker så spørs vel om å få dei med på sånne initiativ er håplaust....

Lenke til kommentar

Har funnet ut at kelkoo.no tilbyr litt det samme, bare med større spekter av produkter. m. a. gitarer, effekter o. l. Betaler forhandlere for å vera med der og? Blir riktignok ikkje heilt overbevist av dei for ta til dømes Line6 Echo Park pedal koster der 1720,- som minstepris mens sound1.no har den for 1560,-

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Man betaler for å være med i Kelkoo også ja.

 

Dette er jo uansett noe vi er interessert i å få på plass. Vi har som mål å få produktsider og kategorier for alt av varer butikkene som er med i PG fører. Så om vi får flere butikker av denne sort med så vil det også komme tilhørende kategorier. Det man eksempelvis kan gjøre er jo å tipse de butikkene man kjenner til om muligheten til å bli med i Prisguide :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...