Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen fryser i spill, noen peiling på hva som er feil?


Anbefalte innlegg

Når jeg sitter å spiller så henger Pcen min seg opp hele tiden. Det varer sånn ca i 3-6 sekunder, men det er bare spillet som henger seg opp. Jeg kan f.eks alt+tab ut til et annet vindu, men spillet fortsatt henger. Dette skjer med hvert eneste spill jeg prøver på Pcen min. Har leitet litt selv, og funnet ut av at det er fordi Pcen blir for varm, men det tror jeg ikke noe på. Hvis det hadde vært problemet, så hadde hele Pcen hengt seg opp, og ikke bare spillet.

 

Hvis du har noen peiling på hva som kan være gærent, vær vennlig å svar her ;)

 

På forhånd; Tusen takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Pqy3rC
Har leitet litt selv, og funnet ut av at det er fordi Pcen blir for varm, men det tror jeg ikke noe på. Hvis det hadde vært problemet, så hadde hele Pcen hengt seg opp, og ikke bare spillet.

Dersom skjermkortet (GPU'en) blir for varm vil kun spillet henge fordi 3D prosessoren på skjermkortet brukes kun når du spiller. Det kan være en idé å rense kjøleribbene på skjermkortet for støv...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ganske sikker på at det ikke er GPUen som blir for varm. Den er så og si clean for støv, og har støv filtre på forsiden av kabinettet.

Jeg var redd for at PCIe kontaktene til GPUen kunne være dårlige, men disse er nå sjekket. PSU kapasiteten er på 1200w og fra Thermaltake.

 

En venn av meg tror det kan være RAM brikkene som failer. Han har vært igjennom et lignende problem, men da byttet han ut RAM brikkene, og etterpå løste alt seg.

Han skal prøve å tweake litt på RAM volten, men skal fungere bra på 1.65v.

 

Noen kommentarer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...