Gå til innhold

Retur av bærbar PC avvist - hva tror dere?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Kjøpte en bærbar pc på en nettbutikk. Prøvde den i 14 dager men var ikke fornøyd så jeg sendte den tilbake. Jeg fjernet Vista på maskinen og la inn Linux i stedet. Svaret jeg fikk tilbake var:

 

"... avvist da varen er ikke levert tilbake i samme stand og mengde da med tanke på at her har kunde

fjernet recovery partisjonen på hard disken og lagt til dual boot muligheter som medfører at MBR må fjernes før vidre salg av enheten og av den grunn anses maskinen som tatt i bruk som sin egen"

 

Er det noen som har innsikt nok til å vurdere om dette er fornuftig? MBR må være master boot record.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, skjønner at jeg ikke har undersøkt dette grundig nok. Det jeg skulle ha gjort var å sende en mail til firmaet og spurt om hva jeg kunne gjøre for å holde meg innenfor returretten. Nuvel, maskinen var ikke dårlig, er bare jeg som er blitt kresen på findetaljer med årene... :)

 

Det skal sies at jeg prøvde å finne en bærbar PC som selges med en eller annen Linux eller aller helst uten OS (og som ikke er Atom-drevet...). Det finnes det desverre ikke et marked for.

Lenke til kommentar

Tenk deg dette: Du kjøpte en trelekebil til sønnen din. Han dro i fra hverandre hjulene som var limt i sammen med resten av bilen. Så var han ikke fornøyd med varen og dere skulle returnere den. Tror du da virkelig at du kan regne med at butikken limer på hjulene igjen slik at dere kunne ha returnert den?

 

Dessverre, men det går nok ikke. Og du har jo i tillegg fjernet recovery-partisjonen. Hvorfor i all verden gjorde du det? Det burde man aldri gjøre hvis man ikke er HELT sikker på at man ikke skal ha OSet på nytt igjen.

Endret av program
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...