Gå til innhold

Snø Oslo- Bergen


Hawk_AA

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så lenge du ikke har piggdekk kåster det ikke no å legga om. Ellers er det 90 % sannsynlighet for at du får sommerføre hele veien. Angående ruta, ville JEG kjørt om Ål i allefall. Når jeg kom til Hoel, ville jeg svingt til venstre over demningen å kjørt Rv7 via Geilo istedefor å kjøre ut på E16.

Lenke til kommentar

Skal du kjøre midt på dagen går det nok bra, men skal du kjøre om kvelden/natta ville jeg absolutt sjekket værmeldingen vertfall. Det har vært snø på flere fjelloverganger i dag.

 

Når det gjelder ruten er det klart den beste ruten som er valgt. Du kunne også kjørt via Hardangervidda, men da må du ta ferje. I tillegg er Vallaviktunnelen nå stengt så du vil få en lengre omvei med veldig dårlig så jeg vil si at denne er ganske uaktuell for deg.

 

Tror forresten BECMST har sett litt raskt på kartet? Vertfall den ruten jeg har fått opp går via Hemsedalsfjellet og videre på rc7 og ikke på E16.

Lenke til kommentar
Sett feil på kartet? er fullt mulig å kjøre tel bergen både via Hol og Geilo. står til-og-med skilta hele veien

Ja, det er klart går ann, men forstod det slik at du ville kjøre over Hemsedalsfjellet, men så via ål og videre på rv7 og fikk ikke det til å stemme. Ser nå at det kanskje var jeg som tenkte feil og at du mente å kjøre aurland-hol? Det går jo så klart, men hvorfor vil du kjøre her i stedet for Hemsedalsjellet? Kun 2km kortere og dårligere vei.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...