Gå til innhold

Moshing på konserter


knottsau

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Moshing er slike irriatsjonsmomenter i form av hoppende folk som ødelegger en god konsertopplevelse, alternativt gjør den enda bedre for de som deltar aktiv i den og synes det er skøy? Nei.

Lenke til kommentar

Det avhenger. Om det er noe ekstrem metal, så mosher jeg. I så fall bare i piten, og jeg blander ikke andre folk inn. Det er vel ikke noe i veien for at folk som har lyst til å småsloss litt, skal få lov til det? Om man er litt konsertvant, som TheMartine sier, veit man hvor man skal stille seg for å slippe den verste moshingen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hvis musikken er av rette typen og jeg orker, er det veldig lite som er bedre enn å poge ræva av seg foran scenen sammen med likesinnede. At det blir livat i det området sier seg selv, og det pleier å være plenty av roligere plasser å velge mellom. Med andre ord: Hvis noen skulle mene seg berettiget til både å stå nærmest bandet og få stå i fred kan de enten ta seg en bolle eller bli konsertfotograf. Dette er ikke åpent for diskusjon.

 

Forresten er jeg uenig i at det er "pubertale tenåringer" som mosher mest (og best). Konserter med fri aldersgrense, hvor moshpiten fylles opp med fjortiser og pipestilker, pleier å være ekstremt tamme (ikke dyyytt). Det heftigste jeg har vært med på må ha vært Slipknot på Rockefeller i 05 (tror jeg), og der er jeg ganske sikker på at det var 20-års-grense. Det er en virkelighetsflukt og et religiøst rituale hvor det handler om å miste seg selv. For å miste seg selv fullstendig må man vite hvem man er, og det gjør ikke fjortiser.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Helt generelt skjønner jeg at folk liker moshing men jeg synes enkelte aspekter ved det gjør det til en uting, tenker da på at det ofte oppstår skader ol. Liker dessuten dårlig folk som hennsynsløst danner sine egne moshpits langt vekke fra hovedområdet og deretter hopper på folk som ikke vil være med. Alle skal selvfølgelig nye konserten på sin måte, men det burde ikke gå ut over dem som ikke er interessert i å satse helsa på en konsert.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

En ordentlig god moshpit er noe av det beste jeg vet, noe større adrenalinkick enn det får jeg skjeldent. For at det skal bli en bra mosh så avhenger det av at musikken er av ypperste klasse også. De som mener at folk som er i moshpit ikke bryr seg om musikken er stortsett bare sprøyt.

Det jeg liker utrolig godt med moshpits er hvordan gjengen som er med danner sin egen "la familia" når man holder på, alle tar stortsett veldig godt vare på hverandre selvom det kan se relativt brutalt ut. Med en eneste gang

noen går i bakken så er det alltid mange andre som prøver å få personen opp på beina igjen.

Det jeg misliker er folk som enten er rusa på noe annet alko eller folk som bare er født med lite hjernebark som absolutt skal sparke og slå hemningsløst rundt seg uten å tenke over at de andre i moshen ikke digger det.

 

- Tonna på 25 år som igrunn er et godt stykke unna av å være en pubertal tenåring. :thumbup:

Lenke til kommentar
Det heftigste jeg har vært med på må ha vært Slipknot på Rockefeller i 05 (tror jeg), og der er jeg ganske sikker på at det var 20-års-grense. Det er en virkelighetsflukt og et religiøst rituale hvor det handler om å miste seg selv.

 

Unholy Alliance med Mastodon og Slayer? Den piten var intet mindre enn magisk...

 

Og som du seier: Det handler om gå berserk, ein forsvinn inn i ein transe. Du vert ett med stemninga og musikken.

Eg har to prolapsar som hindrar meg i å moshe, det er med lengsle i blikket eg bivånar dei som koser seg i piten...

Lenke til kommentar

Nei, jeg var på den også, men jeg slapp inn for sent til Mastodon og var for trøtt etter Slipknot til å gjøre noe utav meg på Slayer. Det var heftig, men jeg snakker om "intimkonserten" på Rockefeller hvor Stonegard varmet opp. Ingen sto stille. Gulvet gynget. På jumpdafuckup kjente vi at et kaldt gufs snek seg inn under oss mens alle var i lufta og kjølte oss ned. Jeg drakk sikkert to liter vann uten å måtte pisse etterpå. Om et par uker er det Prodigy i Spektrum, det blir krig. :devil:

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar
Det heftigste jeg har vært med på må ha vært Slipknot på Rockefeller i 05 (tror jeg), og der er jeg ganske sikker på at det var 20-års-grense. Det er en virkelighetsflukt og et religiøst rituale hvor det handler om å miste seg selv.

 

Unholy Alliance med Mastodon og Slayer? Den piten var intet mindre enn magisk...

 

Eeh, nei? Piten på Unholy Alliance bestod av to fulle jævler med arma rundt hverandre som sjangla fram og tilbake og lagde faen. Det endte med at to pissed off emo-jenter ga dem juling. Var du en av dem? :p

Lenke til kommentar
Var ein pit bak til venstre, mot slutten av slipknotsettet. Stod framme ei god stund, men trakk bakover, på grunn av manglande liv. Kan godt ha rava litt rundt på vegen bakover, men kan ikkje minnast å ha fått bank.

 

Jeg prater om Unholy Alliance, ikke en Slipknot-konsert :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...