Gå til innhold

Mekanisk utbeining av kjøtt - hvordan skjer dette?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte litt på dette da jeg renset noen kyllinglår i går. Man har jo mekanisk utbeinet kjøtt, og da lurte jeg på hva den mekaniske delen består av. Ser for meg noe lignende bilvask, bare med stålpinner som flerrer kjøttet bort.

 

Noen som faktisk vet hvordan det foregår?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Otto Von Bismarck:"Den som vet hvordan pølser og lover blir til, får aldri mer en god natts søvn.."

 

 

 

Det er enkelte ting man ikke vil vite. Hvis du har tenkt å fortsette å spise mekanisk utbeinet kjøtt, tror jeg prosedyren er en av de tingene det er best å ikke vite.

Endret av the_last_nick_left
Skrevet (endret)

http://en.wikipedia.org/wiki/Mechanically_separated_meat

 

Mechanically separated meat (MSM), also known as mechanically recovered/reclaimed meat (MRM), is a paste-like meat product produced by forcing beef, pork, turkey or chicken bones, with attached edible meat, under high pressure through a sieve or similar device to separate the bone from the edible meat tissue. Mechanically separated meat has been used in certain meat and meat products since the late 1960s. This product can be contrasted with meat extracted by advanced meat recovery systems. The most common use of MSM is into hotdogs.
Endret av ahpadt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...